Ana Sayfa Haberler Flappy Bird, iPhone’a geri dönüyor!

Flappy Bird, iPhone’a geri dönüyor!

0

2013-2014 yılları arasında App Store’da sevilen ancak kısa ömürlü bir hit olan Flappy Bird, yakında iPhone’a geri dönüyor. Geliştiricisinin oyunu yayından kaldırması ve bir dizi hayranını hayal kırıklığına uğratmasından 10 yıl sonra, orijinal oyun ve ticari markası yeni ellere geçti ve yeniden piyasaya sürülmesi için çalışmalara başlandı.

Flappy Bird, resmen iPhone’a geri dönüyor

FlappyBird.org web sitesi, yakında çıkacak olan yeniden canlanmayı özetliyor. Oyun, uzun süredir hayranı olan bir grup tarafından yönetiliyor. Bu grup, yeniden yayınlanmasını sağlamak için orijinal oyunu ve yasal haklarını güvence altına almak üzere Nguyen ile birlikte çalıştı. Yenilenen Flappy Bird oyununun 2025 yılında iOS için çıkması ve yeni oyun modları, karakterler ve daha fazlasını eklemesi bekleniyor. Bilmeyenler için Flappy Bird, 2014’ün başlarında zirveye çıkan viral bir App Store sansasyonuydu.

Listelerde zirveye yerleşti ve geliştiricisine istenmeyen bir ilgi getirdi. Nguyen’in Flappy Bird’ünün bildirildiğine göre günlük 50.000 dolar gelir elde ediyordu. Ancak oyunun getirdiği şöhret ve sıkıntıyı istemedi ve ayrıca bazı kullanıcıların ne kadar bağımlı hale geldiğinden rahatsız oldu. Bu yüzden Flappy Bird’ü App Store’dan kaldırdı. Belki de 10 yıl sonra Nguyen fikrini değiştirmiştir ve artık kullanıcıların yaratımının tadını çıkarmasına izin vermek istiyordur. Görünüşe göre, bu bazı bağımlılık eğilimlerini tetiklese bile.

Yapay zekalı iOS 18.1 beta, iPhone 16 serisi için aktif oldu!

Ya da belki de Flappy Bird’ün bu yeni sahiplerine ve projeye olan tutkularına özellikle güveniyor. Her halükarda, yeni bir nesil yakında oyunun sunduğu basit zevklerin tadını çıkarabilecek. Siz de bir Flappy Bird hayranı mıydınız? Yeniden yayınlanmasını dört gözle bekliyor musunuz? Yorumlarda bize bildirin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz