Ana Sayfa Apple Apple Cüzdan, iOS 18’de yeni özellikler kazanıyor!

Apple Cüzdan, iOS 18’de yeni özellikler kazanıyor!

0

Apple, iOS 18’in yayınlanmasına sadece iki gün kala, geçen hafta devre dışı bıraktığı “Dokundurarak Ekle” özelliğini Apple Cüzdan uygulamasına geri getirdi. Aaron Perris’in X platformunda yaptığı keşfe göre, Apple Pay için “Dokundurarak Ekle” özelliği tekrar kullanılabilir durumda. Apple’ın bu özelliği neden devre dışı bıraktığı ve neyin değişerek tekrar geri getirilmesini sağladığı ise henüz bilinmiyor.

Apple Cüzdan uygulaması, iOS 18’de önemli özellikler kazanacak

Peki nedir bu “Dokundurarak Ekle” özelliği? Kısaca, iOS 18’in Cüzdan uygulamasında bulunan bu özellik sayesinde, NFC destekli kartınızı iPhone’unuza dokundurarak Apple Pay’e yeni bir banka veya kredi kartı ekleyebilirsiniz. Kullanıcıların kartlarının fotoğrafını çekmelerini veya numaralarını manuel olarak girmelerini atlayarak yeni bir kart eklemelerini sağlayan bu özellik, iOS 18 ile birlikte varsayılan yöntem olarak sunuluyor.

Apple Pay Cash Avrupa

Elbette, kartınızı Apple Pay’e eklemek için tek yapmanız gereken ona dokunmak değil. Apple Pay’e kart eklemenin diğer yöntemlerinde olduğu gibi, işlemi tamamlamak için yine bankanızdan SMS yoluyla bir kod almanız (veya başka bir doğrulama yöntemini tamamlamanız) gerekiyor. Yine de bu özellik, Apple Pay kullanımını kolaylaştırma potansiyeline sahip gibi görünüyor. Ancak bazı kullanıcılar, birçok kartla bu özelliğin henüz düzgün çalışmadığını ve iOS 18’de Cüzdan’a kart eklemenin varsayılan yöntemi olarak sunulmasının şaşırtıcı olduğunu belirtiyor.

Apple Watch Ultra 2, beklentileri karşılayamadı

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz