Ana Sayfa Apple iCloud Mail, yeni yetenekler kazanıyor!

iCloud Mail, yeni yetenekler kazanıyor!

0
icloud

iOS 18, iPhone kullanıcılarına birçok yeni özellikle birlikte sunulurken, iCloud Mail kullanıcıları da bu yeniliklerden nasibini alıyor. Apple, e-posta yönetimini daha da kolaylaştıracak bir dizi özellikle iCloud Mail deneyimini zenginleştiriyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

iCloud Mail, yeni yetenekler kazanacak

iOS 18 ile gelen en kullanışlı özelliklerden biri, iCloud Mail için sunulan yeni temizleme araçları. Depolama alanınızı gereksiz yere dolduran eski e-postalardan kurtulmak artık çok daha kolay. Bu yeni temizleme araçlarına Mail uygulamasının yanı sıra iCloud.com ve iCloud Mail ayarlarından da erişebiliyorsunuz. Artık, okunmamış ve bir yılı aşkın süredir gelen kutunuzda yer kaplayan promosyon e-postaları gibi can sıkıcı e-postalardan otomatik olarak kurtulmanızı sağlayacak zaman tabanlı kurallar belirleyebilirsiniz. Bu kurallar, e-postalarınızı daha verimli bir şekilde düzenlemenize yardımcı olacak Mail kategorileriyle entegre çalışıyor.

iCloud Mail, yeni yetenekler kazanacak.
iCloud Mail, yeni yetenekler kazanacak.

iOS 18 ile gelen bir diğer kullanışlı özellik ise toplu abonelikten çıkma seçeneği. Artık, gelen kutunuzu dolduran ve ilginizi çekmeyen e-postaları gönderenleri tek tek seçmek zorunda değilsiniz. iCloud Mail, toplu olarak abonelikten çıkma seçeneği sunarak bu süreci önemli ölçüde hızlandırıyor. Bu özellik sayesinde, istemediğiniz e-postaları gönderenleri topluca seçip, gelecekteki e-postalarının doğrudan Çöp Kutusu’na gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Apple Watch Series 10, önceki nesillerden farklı ne sunuyor?

Bu yeni iCloud Mail özellikleri, iOS 18’in resmi çıkış tarihi olan 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren kullanıcıların beğenisine sunulacak. Ancak Apple, bazı iCloud Mail işlevlerinin daha sonraki bir iOS 18 güncellemesine kadar kullanıma sunulmayabileceğini de belirtiyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz