Ana Sayfa Apple Apple, Safari Technology Preview güncellemesi yayınladı

Apple, Safari Technology Preview güncellemesi yayınladı

0

Apple, deneysel tarayıcısı Safari Technology Preview için yeni bir güncelleme yayınladı. İlk olarak 2016 yılının Mart ayında kullanıma sunulan Safari Technology Preview, kullanıcıların Safari tarayıcısının gelecekteki sürümlerinde yayınlanması planlanan özellikleri test etmelerini sağlamak amacıyla tasarlanmıştı. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple, Safari Technology Preview güncellemesi yaptı

Safari Technology Preview 203, Erişilebilirlik, Tuval, CSS, Düzenleme, JavaScript, Medya, Ağ Oluşturma, İşleme, SVG, Web Uygulamaları, Web Derlemesi, Web Uzantıları ve Web Denetçisi için düzeltmeler ve güncellemeler içeriyor. Mevcut Safari Technology Preview sürümü, macOS Sonoma ve macOS Sequoia beta sürümünü çalıştıran cihazlarla uyumlu. Bu sonbaharda yayınlanması planlanan macOS Sequoia, Apple’ın üzerinde çalıştığı en yeni macOS sürümü.

Safari Technology Preview güncellemesi, Apple’ın web sitesinden tarayıcıyı indirmiş olan herkes tarafından Sistem Tercihleri veya Sistem Ayarları’ndaki Yazılım Güncelleme mekanizması aracılığıyla edinilebilir. Güncellemeyle ilgili eksiksiz sürüm notlarına Safari Technology Preview web sitesinden ulaşılabilir.

Tüm iPhone 16 modelleri, 8GB RAM ile geliyor!

Apple, Safari Technology Preview ile tarayıcı geliştirme süreci hakkında geliştiricilerden ve kullanıcılardan geri bildirim toplamayı hedefliyor. Mevcut Safari tarayıcısıyla yan yana çalıştırılabilen Safari Technology Preview, geliştiriciler için tasarlanmış olsa da indirilmesi ve kullanılması için bir geliştirici hesabı gerektirmiyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz