Ana Sayfa Apple Apple Sports, merakla beklenen güncellemeyi nihayet yayınladı

Apple Sports, merakla beklenen güncellemeyi nihayet yayınladı

0

Apple, bugün Apple Sports uygulamasının 2.0 sürümünü yayınladı. Güncellenen uygulama, yenilenmiş bir gezinme sistemi sunuyor, ancak en büyük dikkat çekici özelliği, artık iPhone uygulamasındaki en iyi özellik olabilecek Canlı Etkinlikler. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple Sports uygulaması, büyük merakla beklenen güncellemeyi nihayet yayınladı

Apple Sports, bu yılın başlarında spor müsabakalarının skorlarını takip etmek için yeni bir iPhone uygulaması olarak piyasaya sürüldü. Ancak ilginç bir şekilde, skorların Kilit Ekranınızda canlı olarak yer almasını ve otomatik olarak güncellenmesini sağlayan Canlı Etkinlikler özelliği bulunmuyordu. Bunun nedeni, Apple’ın bugüne kadar skorlar için Canlı Etkinlikleri TV uygulamasında sunmasıydı.

Apple Sports 2.0 ile uygulama nihayet kendi Canlı Etkinlikler desteğini kazanırken, TV uygulaması iOS 18 ile bu desteği kaybediyor. Apple daha önce bu güncellemenin geleceğini duyurmuştu ve bugün iOS 18’in yayınlandığı gün, güncelleme kullanıma sunuldu. Zamanlama tesadüf değil: Canlı Etkinlikler desteği, iPhone’unuzda iOS 18’in ve Apple Watch’unuzda watchOS 11’in çalışmasını gerektiriyor.

iPhone 17 Pro’nun muhtemel özellikleri ortaya çıktı!

Ancak en son yazılım sürümlerini ve Sports uygulamasının bu yeni sürümünü çalıştırdığınızda, favori takımınızın maçlarını doğrudan Kilit Ekranınızdan takip edebileceksiniz. Bu, her zaman açık ekrana sahip bir Pro telefonunuz varsa, özellikle harika bir özellik. Ayrıca, watchOS 11’de Akıllı Yığın’a Canlı Etkinliklerin eklenmesi sayesinde skorları Apple Watch’unuzda da göreceksiniz.

Bugün yayınlanan 2.0 güncellemesi, Sports uygulaması için güncellenmiş bir gezinme sistemi de içeriyor. Sağ üst köşedeki menü artık yeniden düzenlenmiş bazı seçeneklerle birlikte bir açılır menü olarak sunuluyor. Daha önce, menü tamamen yeni bir ekran açıyordu. Yeni sistem, farklı sporlar arasında geçiş yapmayı daha hızlı ve kolay hale getiriyor. NFL sezonu başladığından beri Sports uygulamasını daha fazla kullanıyorum ve Canlı Etkinlikler, beklediğim özellikti. Bu Pazar denemek için sabırsızlanıyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz