Ana Sayfa Apple watchOS 11, büyük yeniliklerle geliyor!

watchOS 11, büyük yeniliklerle geliyor!

0

Apple Watch kullanıcıları için watchOS 11 artık kullanılabilir durumda. Watch yazılımının bu son büyük güncellemesi, bir dizi yepyeni uygulama ve saat kadranı, güçlü sağlık ve fitness özellikleri ve daha fazlasını içeriyor. İşte yeniliklerin tamamı…

watchOS 11, oldukça büyük yeniliklerle geliyor!

watchOS 11’i, iPhone’unuzdaki Watch uygulamasını açıp Genel -> Yazılım Güncelleme’ye giderek yükleyebilirsiniz. Ancak watchOS 11, iPhone’unuzda iOS 18’in yüklü olmasını ve uyumlu bir Watch’a sahip olmanızı gerektirir. Güncellemeyi destekleyen Apple Watch modelleri şunlardır: Apple Watch Series 6 ve üzeri, Apple Watch Ultra 1 veya 2, Apple Watch SE (2. nesil). Modeliniz yukarıda listelenenlerden eskiyse, watchOS 11’i yükleyebilmeniz için yeni bir cihaza ihtiyacınız olacak. watchOS 11, sağlık ve fitness yükseltmelerine çok odaklanıyor. Ancak Apple Watch’un bu kısımları sizin için o kadar önemli olmasa bile, Apple yine de bazı güzel sistem geliştirmeleri de sunuyor.

watchOS 11, oldukça büyük yeniliklerle geliyor!

watchOS 11’deki yenilikler arasında artık halkalarınızı kapatmak için -bir seriyi kaybetmeden- bir gün dinlenebilme seçeneği, haftanın farklı günleri için özel halka hedefleri belirleyebilme, Geçen yıl watchOS 10 ile tanıtılan ve Dijital Crown’unuzu kaydırarak bir dizi widget’ı bir bakışta görebildiğiniz widget’ı Smart Stack’i bu yıl daha da geliştiren Live Activities (Canlı Etkinlikler), iki yepyeni saat kadranı (Reflections ve Flux), mevcut Fotoğraflar kadranında yapılan önemli geliştirmeler, uyku analizleri için Vitals uygulaması, kıyı şeridi verilerini görüntülemek için Tides uygulaması, zaman içindeki ilerlemenizi izlemek için Antrenman Yükü, Çeviri uygulaması, uyumlu modellerde Uyku Apnesi algılama, Check in güvenlik özelliği, geliştirilmiş gebelik takibi, herhangi bir uygulamada gezinmek için çift dokunma, Ultra geniş bant Anahtar Anahtarı desteği, Tap to Cash ödemeleri ve Wallet’ta geliştirilmiş bilet özellikleri yer alıyor.

watchOS 11, yeni Apple Watch Series 10 ile birleştiğinde, Apple Watch için güçlü bir yıl olmasını sağlıyor. Yeni uygulamalar, saat kadranları, daha çok yönlü Smart Stack ve sağlık ve fitness geliştirmeleri, bu güncellemeyi oldukça cazip kılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz