Ana Sayfa Apple Apple Watch Ultra, son güncellemeyle daha işlevsel hale geldi!

Apple Watch Ultra, son güncellemeyle daha işlevsel hale geldi!

0
apple watch ultra

Apple Watch Ultra kullanıcıları için harika bir haberimiz var! Üçüncü yılına giren Apple Watch Ultra, ücretsiz bir yazılım güncellemesiyle daha da kullanışlı hale geldi. WatchOS 11 ile birlikte, Aksiyon düğmesinin çalışma şekli değiştirilerek farklı senaryolarda çok daha işlevsel bir hale getirildi. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple Watch Ultra, son güncellemeyle birlikte daha da işlevsel hale geldi!

Son iki yıldır, Apple Watch Ultra’daki Aksiyon düğmesi, bir antrenmanı başlatmak, ekran ışığını açmak veya özel olarak oluşturulmuş bir Kısayolu çalıştırmak gibi atanabilen görevler için tek tıklamayla kullanılan bir düğme olarak hizmet veriyordu.

Apple Watch Ultra, son güncellemeyle birlikte daha da işlevsel hale geldi!
Apple Watch Ultra, son güncellemeyle birlikte daha da işlevsel hale geldi!

Şimdi ise watchOS 11 ile Apple Watch Ultra ve Apple Watch Ultra 2’deki Aksiyon düğmesi çok daha esnek bir yapıya kavuştu. Tek bir tıklama, atanan eylemi anında başlatmaya devam ediyor ve uzun basma da Siren, Tıbbi Kimlik, Pusula Geri İzleme ve SOS özelliklerini etkinleştiriyor. Ancak, artık tek bir tıklama ve uzun basma arasında gerçekleşen yeni bir adım daha var. Aksiyon düğmesini basılı tutmak, tek tıklama ile atanabilen her görevin dikey bir listesini getiriyor.

iPhone 16 Pro’ya olan talep beklentilerin altında kaldı!

Bu esneklik, iPhone 15 Pro ve iPhone 16 kullanıcılarının bile kıskanacağı kadar etkileyici! iPhone’daki Aksiyon düğmesi, Apple’ın Kısayollar uygulamasını kullanarak olası görevlerin bir listesini sunacak şekilde programlanabiliyor, ancak böyle bir liste önceden yapılandırma yapılmadan kullanılamıyor. Aradaki fark ne mi? Apple Watch Ultra, hızlı bir tıklama ile bir görevi başlatıyor. iPhone ise yanlışlıkla girişi azaltmak için hızlı tıklamaları yok sayıyor ve uzun basmaya güveniyor. Ancak, daha uzun bir basış hala kullanılabilir… Sizce bu özellik iOS 18 veya iOS 19 güncellemesine gelir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz