Ana Sayfa Apple İşte iOS 18 yükleme rehberi!

İşte iOS 18 yükleme rehberi!

0
iOS 18 ve iPadOS 18 Beta 4'e acil güncelleme geldi! Neler neğişti

iOS 18 nihayet burada ve iPhone kullanıcılarına daha önce hiç olmadığı kadar kişiselleştirme seçeneği sunuyor! Ana Ekran özelleştirmelerinden yepyeni bir Kontrol Merkezi’ne, Parolalar uygulamasından baştan aşağı yenilenen Fotoğraflar uygulamasına, Mesajlar, Mail ve Safari’deki geliştirmelere kadar birçok yeni özellikle birlikte geliyor. Peki, iOS 18’i iPhone’unuza nasıl yükleyeceğinizi ve bu süreci sorunsuz ve endişesiz hale getirmek için ipuçlarını biliyor musunuz?

iOS 18 yükleme rehberi

Öncelikle, her ihtimale karşı iPhone’unuzu iCloud’a veya bir Mac/PC’ye yedeklemeyi unutmayın. İndirme ve yükleme işleminin kesintisiz olmasını sağlamak için piliniz %20’nin altındaysa bir şarj aleti de bulundurun. Ayrıca, Ayarlar > Genel > iPhone Depolama alanına giderek iPhone’unuzdaki boş depolama alanını kontrol ederek güncelleme için yeterli alanınızın (~4GB) olup olmadığını doğrulayabilirsiniz.

Geliştiriciler için iOS 18 Beta 5 güncellemesi yayınlandı! Neler değişti

Eminiz iOS 18’in sunduğu yenilikleri hemen denemek için sabırsızlanıyorsunuz! İşte iOS 18’i yüklemek için izlemeniz gereken adımlar:

iPhone 17 serisi, 2 nanometre çip ile gelebilir!

Öncelikle iPhone’unuzun uyumlu olduğundan emin olun (iPhone XR/XS ve sonrası, SE ve sonrası). Ardından, herhangi bir sorun yaşamanız durumunda iOS 17.7’ye geri dönebilmek için iPhone’unuzun yeni bir yedeğini alın. Şimdi Ayarlar uygulamasını başlatın ve Genel > Yazılım Güncelleme’ye dokunun. Ekranın üst kısmında iOS 17.7 görünebilir, bunu önce yüklemeniz gerekmiyor. Alt kısımda iOS 18’e Yükselt’i bulun ve dokunun. Son olarak Şimdi Güncelle’yi seçin. İşte bu kadar kolay! Artık iOS 18’in keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz. Peki, iOS 18’de en çok heyecanlandığınız şey ne? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz