Ana Sayfa Apple WatchOS 11, zil sesinin değiştirilmesine imkan verecek!

WatchOS 11, zil sesinin değiştirilmesine imkan verecek!

0

WatchOS 11 ile gelen yenilikler arasında Apple Watch kullanıcılarını en çok sevindireceklerden biri de uzun zamandır beklenen zil sesi değiştirme özelliği olacak gibi görünüyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

WatchOS 11, zil sesinin değiştirilmesine resmen imkan veriyor

Sağlık ve fitness geliştirmeleri, Canlı Etkinlikler, Çeviri uygulaması ve yeni saat kadranları gibi dikkat çekici özelliklerin yanı sıra, Apple tarafından özellikle vurgılanmayan bu özellik sayesinde kullanıcılar Apple Watch deneyimlerini daha da kişiselleştirebilecekler.

Bildiğiniz gibi Apple Watch kullanıcıları ilk günden beri iPhone’larından arama yapıp cevaplayabiliyordu. Ancak bu zamana kadar, Apple’ın varsayılan zil sesi dışında bir seçenek sunulmuyordu. Apple Watch Series 3’ün piyasaya sürülmesiyle Hücresel sürüme sahip olanlar yeni bir zil sesine kavuşmuş olsa da, bunu değiştirmek mümkün olmamıştı.

iPhone 16 Pro’ya olan talep beklentilerin altında kaldı!

WatchOS 11 ile birlikte geliştiricilere sunulan beta önizlemesinde Apple Watch zil sesini değiştirme seçeneği yerini aldı. GPS ve Hücresel sürümlerde bulunan önceki zil sesleri de dahil olmak üzere sekiz farklı zil sesi arasından seçim yapılabiliyor.

Kullanıcılar sadece zil sesini değil, aynı zamanda kısa mesajlar, e-posta, takvim uyarıları, hatırlatıcılar ve genel bildirimler için de farklı bildirim sesleri seçebiliyor. Her ne kadar henüz kişilere özel zil sesi belirleme veya iTunes Store’dan zil sesi ayarlama gibi seçenekler mevcut olmasa da, mevcut seçenekler bile Apple Watch kullanıcıları için memnuniyet verici bir değişiklik olarak nitelendirilebilir. Apple Watch Series 6 ve sonraki modellerini kullananlar watchOS 11 güncellemesini yükleyerek bu yeni özelliklerden faydalanabilirler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz