Ana Sayfa Apple iOS 18, yavaş şarj cihazı uyarısı verecek!

iOS 18, yavaş şarj cihazı uyarısı verecek!

0

iOS 18, iPhone pil sağlığı ve şarj ayarlarında birkaç önemli değişiklikle geliyor. Apple, iPhone 15 kullanıcıları için daha fazla şarj sınırı ayarı ve yavaş bir şarj cihazı kullandığınızda bilgilendiren bir özellik ekledi. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

iOS 18 güncellemesi, yavaş şarj cihazı uyarısı verecek!

iOS 18’deki Ayarlar uygulamasında iPhone 15 kullanıcıları, “Pil” menüsünün “Şarj” bölümünde bir şarj sınırı ayarlamak için birkaç seçenek görecek. Daha önce Apple, %80 şarj sınırı ayarlamanıza izin veriyordu, ancak şimdi Apple, %85, %90 ve %95 şarj sınırları ayarlamak için daha ayrıntılı seçenekler ekledi.

iOS 18 güncellemesi, yavaş şarj cihazı uyarısı verecek!

iOS 18 ayrıca, iPhone’unuzu şarj etmek için yavaş bir şarj cihazı kullanıp kullanmadığınızı size söyleyebilen yeni bir özellik içeriyor. Ayarlar uygulamasında “Pil” menüsünü seçin ve Pil Seviyesi grafiğine bakın. Yavaş bir şarj cihazıyla aktif olarak şarj ediyorsanız, bir uyarı mesajı görürsünüz. Grafiğin kendisi de yavaş bir şarj cihazının kullanımını gösteren yeni bir turuncu renkle güncellendi.

iPhone 16 Pro’ya olan talep beklentilerin altında kaldı!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple firmasının yeni nesil ürünleri sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir elektronik cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz