Ana Sayfa Apple Apple Watch Ultra 2, üç önemli yenilikle geliyor!

Apple Watch Ultra 2, üç önemli yenilikle geliyor!

0

Apple Watch Ultra 3 henüz çıkmadı ve Ultra 2’ye donanım olarak gelen tek yenilik şık saten siyah renk seçeneği oldu. Ancak Apple, Ultra serisini yazılım aracılığıyla da geliştiriyor. watchOS 11 ile birlikte Apple Watch Ultra 2’ye üç yeni özellik eklendi. Ultra 2’nin nasıl daha iyi hale geldiğini birlikte inceleyelim. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple Watch Ultra 2, tam üç önemli yenilikle birlikte gelecek

On yıl boyunca Apple Watch sahipleri, müzik, podcast veya sesli kitapları cihazın dahili hoparlöründen dinleyemediler. Ancak Apple Watch Series 10 ile birlikte artık hoparlör aracılığıyla medya oynatma desteği sunuluyor. Apple Watch Ultra 2 de bu özellikten faydalanıyor. Artık watchOS 11 çalıştıran bir Ultra 2’niz varsa, AirPods veya başka kulaklıklara ihtiyaç duymadan medyaları dinleyebilirsiniz. Bunun için yeni Ultra 2’ye ihtiyacınız yok, mevcut donanımınız ve yazılım güncellemesi yeterli. Ne yazık ki Ultra 1 sahipleri bu yükseltmeden yararlanamıyorlar.

apple watch ultra

Apple Watch Ultra’nın Series 10’a kıyasla hala sahip olduğu temel avantajlardan biri de özel Eylem düğmesidir. Ve şimdi bu düğme, watchOS 11 ile daha da güçlü hale geliyor. Eylem düğmesine uzun basarak artık gerçekleştirilebilecek farklı eylemlerin bir listesinde gezinebilirsiniz. Hızlı bir basış hala varsayılan eyleminizi gerçekleştirecektir, ancak daha fazla seçenek için uzun basma hareketi harika bir ektir.

Apple Watch Ultra, son güncellemeyle daha işlevsel hale geldi!

Apple Watch ile uyku takibi, pil ömrü o kadar iyi olmadığı için Ultra olmayan modellerde daha zordur. Neyse ki, Series 10’a entegre edilen yeni uyku apnesi algılama özelliği Apple Watch Ultra 2’de de mevcut. Ultra’nın bir temel oluşturabilmesi ve uyku apnesi algılaması sağlayabilmesi için bir aylık bir uyku takibi gerekiyor. Ancak Apple’ın birçok kişiyi etkilediğini ancak tespit edilmediğini söylediği bir rahatsızlık için, Ultra 2’nin bu özelliği kazanması çok güzel.

Geçen hafta Apple’ın bir Apple Watch Ultra 3 piyasaya sürmesini çok isterdim. Series 10 modeli, yeni ‘en iyi’ saat olmak için ikna edici bir argüman sunuyor. Ancak bu yeni Ultra 2 özellikleri, titanyum siyah renk seçeneğiyle birleştiğinde, Ultra alıcılarını önümüzdeki yıl boyunca mutlu etmeli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz