Ana Sayfa Apple iPhone’unuz şarjı tamamen bitse de saati gösterebilecek!

iPhone’unuz şarjı tamamen bitse de saati gösterebilecek!

0

Apple, iPhone kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. iOS 18 ile gelen yeni özelliklerden biri de, iPhone’unuz tamamen kapalı olsa bile saat bilgisine ulaşabilmenizi sağlıyor. Daha önce sadece Apple Watch’larda bulunan bu özellik, artık iPhone kullanıcıları tarafından da kullanılabiliyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

iPhone’unuz şarjı tamamen bitse de artık saati gösterebilecek

Yani, iPhone’unuzun şarjı tamamen bitse ve cihazınız kapansa bile, endişelenmenize gerek yok! Sadece telefonunuza bakarak saati öğrenebilirsiniz.Bu yenilik, Reddit kullanıcısı tarafından geçtiğimiz yaz fark edildi ve iOS 18’in çıkmasıyla birlikte tüm kullanıcılara sunuldu. Özellik sayesinde, iPhone’unuzun durum çubuğunda saat bilgisini her zaman görebilirsiniz.

iPhone'unuz şarjı tamamen bitse de artık saati gösterebilecek.
iPhone’unuz şarjı tamamen bitse de artık saati gösterebilecek.

Bu özellik, özellikle evinizden uzakta olduğunuzda ve telefonunuzun şarjı bittiğinde oldukça kullanışlı olacaktır. Aslında bu yenilik, Apple’ın daha önce iOS 15 ile başlattığı bir eğilimin bir parçası. Hatırlarsanız, iOS 15 ile birlikte iPhone’lar kapalı veya pili bitmiş olsa bile Bul uygulamasıyla bulunabilmeye başlamıştı. iOS 18 ile gelen bu yeni özellik ise, Apple’ın kullanıcılarına cihazları kapalı olsa bile mümkün olduğunca fazla bilgi ve işlev sunma çabasının bir göstergesi. Şirket, kullanıcılarına her zaman ve her yerde bağlantıda kalma imkanı sunmayı hedefliyor.

Apple Watch’ların kan oksijen ölçümü sorun olmaya devam ediyor!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple firmasının yeni nesil ürünleri sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir elektronik cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz