Ana Sayfa Apple Apple Intelligence özellikleri nasıl kazanılır? İşte rehber

Apple Intelligence özellikleri nasıl kazanılır? İşte rehber

0

Apple, iOS 18.1, iPadOS 18.1 ve macOS Sequoia 15.1 için yayınladığı ilk herkese açık beta sürümleriyle birlikte merakla beklenen yapay zeka asistanı Apple Intelligence’ı da kullanıcılarla buluşturuyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple Intelligence özellikleri nasıl kazanılır?

Ancak bu ilk aşamada Apple Intelligence’a erişim, bir bekleme listesine tabi olacak. Beta sürümünü yükleyen kullanıcılar, Apple Intelligence özelliklerine hemen erişemeyecekler. Bunun yerine, uyumlu bir cihaza sahip olmaları durumunda, Apple’ın yapay zeka özelliklerine erişim sağlamak için oluşturduğu bir bekleme listesine katılmaları gerekecek.

Apple Intelligence özellikleri nasıl kazanılır?
Apple Intelligence özellikleri nasıl kazanılır?

Listeye katılmak için, kullanıcıların cihazlarında Ayarlar’ı açıp Apple Intelligence & Siri menüsüne gitmeleri ve ardından “Apple Intelligence Bekleme Listesine Katıl” seçeneğini seçmeleri yeterli. Apple, ilk etapta daha kontrollü bir dağıtım stratejisi izleyerek, Apple Intelligence deneyimini kademeli olarak daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunmayı hedefliyor.

iPhone’daki Ayarlar bölümü, iOS 18 ile baştan yaratıldı!

Bekleme listesinden çıkan kullanıcıların cihazları, Apple Intelligence’ın çeşitli özellikleri için gerekli yapay zeka modellerini indirecek ve böylece bu yenilikçi asistanın sunduğu kolaylık ve zekadan faydalanabilecekler. Ancak unutulmaması gereken nokta, bu ilk beta sürümünde Apple Intelligence’ın tüm özelliklerinin yer almadığı. ChatGPT entegrasyonu, Image Playground ve Genmoji gibi görüntü oluşturma araçları ve bir dizi Siri güncellemesi gibi dikkat çekici özellikler, bu yılın ilerleyen dönemlerinde ve 2025’te yayınlanacak güncellemelerle birlikte kullanıma sunulacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple firmasının yeni nesil ürünleri sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir elektronik cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz