Ana Sayfa Apple Apple, New York’taki mağazasını yeni iPhone’ların şerefine ışıklandırdı!

Apple, New York’taki mağazasını yeni iPhone’ların şerefine ışıklandırdı!

0

Yeni iPhone’lar kapıda! Geçtiğimiz hafta ön siparişe açılan iPhone 16 serisi, 20 Eylül’den itibaren dünyanın dört bir yanında satışa sunulacak. Apple ise, bu önemli lansmanı kutlamak için New York’taki ikonik Fifth Avenue mağazasını Apple Intelligence renkleriyle ışıklandırdı. Perşembe akşamı mağazaya giden müşteriler, mağazanın ikonik küpünün yeni Siri arayüzünde kullanılan renklerle aydınlatıldığını fark ettiler. Küpün üzerinde ayrıca “iPhone 16” ve “Merhaba Apple Intelligence” yazıları da yer alıyor.

Apple, New York’taki popüler mağazasını yeni iPhone’ların şerefine ışıklandırdı!

Bu, Apple’ın Fifth Avenue mağazasını yeni bir ürünü vurgulamak için ilk kez değiştirdiği olay değil. Bu yılın başlarında da Apple, Vision Pro’nun lansmanını duyurmak için küpün üzerine dev bir Vision Pro yerleştirmişti. Tüm iPhone 16 pazarlama kampanyalarında Apple Intelligence özelliklerine yer verilmiş olsa da, yapay zeka özellikleri Apple’ın iOS 18.1’i yayınladığı Ekim ayına kadar kullanılamayacak. Daha gelişmiş Siri, Genmoji ve Image Playgrounds gibi özellikler ise daha sonraki bir tarihte kullanıma sunulacak.

Apple, New York'taki popüler mağazasını yeni iPhone'ların şerefine ışıklandırdı!
Apple, New York’taki popüler mağazasını yeni iPhone’ların şerefine ışıklandırdı!

iOS 18.1 ile birlikte gelecek olan ilk Apple Intelligence özellikleri arasında; Yazma Araçları, makale ve bildirim özetleme, sesli transkripsiyon ve Fotoğraflar uygulamasındaki Temizleme özelliği yer alıyor. Apple Intelligence ilk olarak Amerikan İngilizcesinde kullanılabilecek. Şirket, bu yılın ilerleyen dönemlerinde iOS 18.2 ile birlikte diğer İngilizce varyantları için destek ekleyecek. Çince, Fransızca, İspanyolca ve Portekizce gibi diğer diller ise gelecek yıl desteklenecek.

Apple Watch Ultra 2, üç önemli yenilikle geliyor!

Apple’ın bu görkemli ışıklandırmayla iPhone 16 lansmanına ne kadar önem verdiğini bir kez daha görmüş oluyoruz. Bakalım yeni iPhone’lar ve Apple Intelligence, teknoloji tutkunlarını ne kadar heyecanlandıracak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz