Ana Sayfa Apple iPhone 16 dayanıklılık testine girdi! İşte sonuç

iPhone 16 dayanıklılık testine girdi! İşte sonuç

0

Merakla beklenen iPhone 16 ve iPhone 16 Pro sonunda elimizde ve tabii ki ilk dayanıklılık testleri de gecikmedi. Apple’ın en yeni gözdelerinin düşme testlerinden, bıçak testlerine ve daha fazlasına nasıl dayandığını merak edenler için birçok video internette şimdiden yayılmaya başladı bile.

iPhone 16 dayanıklılık testine girdi

Testleri yapanlardan biri de, iPhone 16 Pro’nun dayanıklılığını ilk deneyenlerden biri olmak için ta Avustralya’ya giden Sam Kohl oldu. Kohl, yaptığı testlerde iPhone 16 Pro’nun incecik çerçevelerinin düşme testleri sırasında potansiyel bir dezavantaj oluşturduğunu fark etti. Telefona yandan darbe geldiğinde, ekranın kendisi kırılmasa veya çatlaklar oluşmasa bile, darbenin ekranın işlevselliği üzerinde daha doğrudan bir etkisi olduğu gözlemlendi. Hatta Kohl, iPhone 15 Pro ile kıyaslandığında iPhone 16 Pro’nun ekranının çok daha hassas olduğunu belirtti. Yine de, yapılan diğer testler sonucunda iPhone 16 Pro’daki hasarın genel olarak iPhone 15 Pro’ya göre çok daha az olduğu görüldü.

iPhone 16 dayanıklılık testine girdi.

TechRax ise iPhone 16 Pro’yu çekiç ve bıçakla test ettiği bir test yayınladı. Beklendiği gibi, burada önceki yıllardaki iPhone’lara kıyasla çok fazla önemli fark yok. İPhone 16 Pro’nun titanyum kenarlarına bir bıçakla gelirseniz, sonunda çizilecekler. Cihazın arkasına bir çekiçle vurursanız, sonunda parçalanacaktır. Ve iPhone 16 Pro’nun ekranına bir çekiçle vurursanız, o da paramparça olacaktır.

Apple Watch Ultra 2, üç önemli yenilikle geliyor!

İlerleyen günlerde iPhone 16 ve iPhone 16 Pro’nun daha fazla dayanıklılık ve düşme testi ortaya çıktıkça daha detaylı bilgilere ulaşabileceğiz. Ayrıca ilk parçalama videolarının da yakında gelmesini bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz