Ana Sayfa Apple Apple, bazı ülkelerde yenilenmiş AirPods Pro 2 satacak!

Apple, bazı ülkelerde yenilenmiş AirPods Pro 2 satacak!

0

Apple hayranları dikkat! USB-C girişli AirPods Pro 2 sonunda Apple’ın sertifikalı yenilenmiş ürünler yurtdışındaki bazı mağazalarda yerini aldı. Ancak durdurun bakalım, çünkü bu sefer Apple’ın cazip fırsatlarına kanmadan önce iki kez düşünmenizde fayda var.

Apple, bazı ülkelerde resmen yenilenmiş AirPods Pro 2 satacak!

Yenilenmiş AirPods Pro 2’ler 209 dolarlık fiyat etiketiyle göz kırpıyor, ancak aynı modeli Amazon’da yeni ve daha ucuza bulmak mümkün. Amazon’da USB-C’li AirPods Pro 2’leri sadece 189 dolara satın alınabiliyor. Üstelik Prime Day gibi özel günlerde bu fiyat daha da düşebiliyor.

“Ama yenilenmiş Apple ürünleri garantili ve güvenilir değil mi?” diye düşünebilirsiniz. Elbette, Apple yenilenmiş cihazlarında birçok parçayı değiştiriyor ve yeni ürünlerle neredeyse aynı kaliteyi sunuyor. Ancak bu sefer aradaki fiyat farkı görmezden gelinemeyecek kadar fazla. Aynı durum AirPods 3 için de geçerli. Apple, Lightning şarj kutulu yenilenmiş AirPods 3’ü 129 dolardan satıyor, ancak bu fiyata yepyeni AirPods 4 alabilirsiniz! Yeni AirPods 4’ün sunduğu gelişmiş özellikler ve daha uzun pil ömrü düşünüldüğünde, yenilenmiş AirPods 3’ü tercih etmek pek mantıklı görünmüyor.

Apple, gelecekteki Apple Watch modellerine dikkat çekici bir özellik ekleyecek: Daha aydınlık cihazlar yolda!

Sonuç olarak, eğer USB-C’li AirPods Pro 2 ya da yeni bir AirPods modeli almayı düşünüyorsanız, Apple’ın yenilenmiş ürünler mağazasını pas geçin. Daha uygun fiyatlı ve yeni modeller sizi bekliyor. Unutmayın, Apple Eylül etkinliğinde AirPods Pro 2 için klinik seviyede işitme cihazı ve gelişmiş gürültü engelleme özellikleri gibi önemli sağlık özellikleri duyurdu. Yani AirPods Pro 2 almak için şimdi tam zamanı!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz