Ana Sayfa Apple Bu iOS uygulaması hayatınızı oldukça kolaylaştırabilir!

Bu iOS uygulaması hayatınızı oldukça kolaylaştırabilir!

0

“Pyxis” adlı yeni ve ilgi çekici bir uygulama, not almayı bambaşka bir boyuta taşıyor. Fotoğrafçılar, saha çalışanları, gezginler veya sadece konuma dayalı notlar almak isteyen herkes için ideal bir araç olan Pyxis, notlarınıza fotoğraf eklemenizi ve etiketlerle düzenlemenizi sağlıyor. Uygulamanın en dikkat çekici özelliği ise, tüm notlarınızı dünya üzerinde bir küre şeklinde görüntülemesi! Bu sayede notlarınızı nerede aldığınızı kolayca görebilirsiniz. Üstelik notlarınıza Apple Haritalar veya Google Haritalar’dan da ulaşabilirsiniz.

Bu iOS not alma uygulaması hayatınızı oldukça kolaylaştıracak

Pyxis ile notlarınızı kategorilere ayırmak için etiketler oluşturabilir ve her etikete bir renk ve ad atayabilirsiniz. Böylece oluşturduğunuz etiketleri kullanarak küre görünümünüzü filtreleyebilir ve daha düzenli bir görünüm elde edebilirsiniz. iCloud senkronizasyonu sayesinde notlarınız, fotoğraflarınız ve etiketleriniz tüm cihazlarınızda güncel olarak bulunuyor. Konumunuzu paylaşmak işinizi kolaylaştırsa da Pyxis, konum servisleri kapalıyken bile kullanılabiliyor. Hatta konumunuzu paylaştığınızda yakınınızdaki yerleri notlarınıza eklemek için önerilerde bulunuyor.

Geliştirici, gelecekteki güncellemelerde iPad deneyimini geliştirmeyi, bir visionOS uygulaması üzerinde çalışmayı ve verileri yedekleme ve dışa aktarma seçeneği eklemeyi planladıklarını belirtiyor. Eğer siz de seyahat planlarınızı not almak, önemli yerleri hatırlamak veya şehir keşiflerinizi kaydetmek için pratik bir uygulama arıyorsanız, Pyxis’i mutlaka denemenizi tavsiye ederim!

iPhone 18 Pro, 2 nanometre işlemciyle gelecek!

Pyxis, App Store’da ücretsiz olarak indirilebilir ve 5 adete kadar ücretsiz not almanıza olanak tanır. Tüm özelliklerin kilidini açmak için aylık 0,99 dolar veya yıllık 9,99 dolar karşılığında premium sürüme geçebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz