Ana Sayfa Apple Apple, kendi Wi-Fi çiplerini 2025’te kullanıma sunabilir!

Apple, kendi Wi-Fi çiplerini 2025’te kullanıma sunabilir!

0

Apple uzun yıllardır kendi 5G ve Wi-Fi çipleri üzerinde çalışıyor ve görünüşe göre 2025 yılı bu yatırımların meyvelerini toplamaya başlayacağımız yıl olacak. Yeni bir Digitimes raporuna göre Apple, 2025’te en az bir iPad modelinde kendi tasarımı olan Wi-Fi çipini kullanmaya başlamayı hedefliyor. Aynı raporda, 5G modeminin ise iPhone SE 4 ile birlikte piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Apple, kendi Wi-Fi çiplerini 2025 yılında resmen kullanıma sunacak

Eğer bu rapor doğruysa, Apple tasarım Wi-Fi çipi ilk olarak 2025’te yeni iPad’lerde görünecek ve daha sonra 2026’da bazı iPhone 18 modellerinde kullanılmaya başlanacak. 5G modemi ise 2025’in ilk yarısında iPhone SE 4 ile, yılın ikinci yarısında ise bazı iPhone 17 modelleriyle birlikte gelecek. Daha sonraki yıllarda ise tüm Apple ürünlerinde kendi tasarımı olan 5G modemini görmeyi bekleyebiliriz.

Apple, kendi Wi-Fi çiplerini 2025 yılında resmen kullanıma sunacak.

Peki, Apple’ın kendi bağlantı teknolojilerini geliştirmesinin faydaları neler olabilir? Elbette ilk akla gelen avantaj, parça maliyetlerinde sağlanacak tasarruf. Ancak Apple’ın yıllardır sürdürdüğü bu yatırımın daha fazlasını vaat ettiği aşikar.

iPhone’lar Brezilya’da da üretilmeye başladı!

Örneğin Apple, kendi tasarımı olan Wi-Fi çiplerini kullanarak yeni Wi-Fi router’lar geliştirebilir ve uzun zaman önce üretimden kaldırılan AirPort cihazlarının yerini alabilir. Ayrıca donanım ve yazılım arasındaki daha iyi entegrasyon sayesinde daha güçlü ve sorunsuz çalışan gelişmiş süreklilik özellikleri sunabilir.

2025 yaklaşıyor ve önümüzdeki yıl Apple’ın kendi tasarımı olan 5G ve Wi-Fi çipleri hakkında daha fazla şey duyacağız. Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz