Ana Sayfa Apple Apple, JPMorgan Chase ile işbirliğine gidebilir! Peki neden?

Apple, JPMorgan Chase ile işbirliğine gidebilir! Peki neden?

0

Apple ve Goldman Sachs’ın uzun süredir devam eden Apple Card ortaklığını sonlandırma yolunda çalıştığına dair haberler gelirken, The Wall Street Journal şimdi de JPMorgan Chase’in kredi kartı programını devralmak için Apple ile görüştüğünü bildirdi. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple, JPMorgan Chase ile kapsamlı bir işbirliği yapabilir

Habere göre, anlaşmanın tamamlanması aylar sürebilir, ancak son haftalarda iki taraf arasında potansiyel bir anlaşmanın ayrıntılarını görüşmek üzere görüşmeler hızlandı. Chase, anlaşmanın sağlanabilmesi için belirli tavizler bekliyor. Bunlar arasında, Apple Card sahiplerinin 17 milyar dolarlık ödenmemiş bakiyelerinin nominal değerinden daha az ödeme yapmak ve müşteri hizmetlerinde sorunlara neden olan, takvim aylarıyla eşleşen ancak senkronize Apple Card faturalandırma döngülerini ortadan kaldırmak da yer alıyor.

Apple, Apple Card programı hakkında Synchrony Financial ve Capital One ile de görüştü. Goldman Sachs ise, geçen yıl American Express ile görüştü. Anlaşılan o ki, Apple Card’ın mevcut ortakları, ortaklıklarını nasıl sona erdireceklerini araştırırken, Chase şu anda liderliği ele geçirmiş durumda.

iPhone 16 dayanıklılık testine girdi! İşte sonuç

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple firmasının yeni nesil ürünleri sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir elektronik cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz