Ana Sayfa Aksesuar Apple Watch Series 10 ve Ultra 2 Türkiye’de satışa çıkıyor! İşte fiyatlar

Apple Watch Series 10 ve Ultra 2 Türkiye’de satışa çıkıyor! İşte fiyatlar

0

Apple, merakla beklenen yeni akıllı saat modelleri Apple Watch Series 10 ve Apple Watch Ultra 2’yi Türkiye’de satışa sundu. Tasarım ve işlevsellik açısından önemli yenilikler sunan bu modeller, 27 Eylül’den itibaren kullanıcılara ulaşacak. Ön siparişe açılan saatler, gelişmiş sağlık takibi, daha büyük ve parlak ekranlar, yenilikçi şarj özellikleri ve uzun pil ömrü gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Apple Watch Series 10 ve Ultra 2 fiyatları belli oldu

Apple Watch Series 10, şimdiye kadarki en ince ve hafif Apple Watch modeli olarak öne çıkıyor. Alüminyum ve titanyum kasa seçenekleriyle gelen saat, yüzde 10 daha ince profiliyle daha rahat bir kullanım vaat ediyor. 42 mm ve 46 mm boyutlarındaki kasalarda bulunan geniş ekran, önceki nesillere göre yüzde 30 daha fazla aktif ekran alanı sunuyor.

Kullanıcılar, mesajlaşma, antrenman takibi ve parola girişi gibi işlemleri daha geniş bir alanda gerçekleştirebiliyor. Yeni geniş açı OLED teknolojisi sayesinde ekran, her açıdan daha parlak bir görüntü sunuyor ve Series 9’a göre yüzde 40 daha parlak bir deneyim sağlıyor. Ayrıca geliştirilmiş güç verimliliğiyle ekran yenileme hızı düşürülerek pil ömrü optimize ediliyor.

iPhone 14 Pro’dan iPhone 16 Pro’ya geçmeye değer mi?

Apple Watch Series 10, sağlık takibi alanında da iddialı. Uyku apnesi bildirimleri, kullanıcıların uyku sırasında solunum bozukluklarını tespit ederek olası sağlık risklerini belirlemede yardımcı oluyor. Yeni derinlik ve su sıcaklığı sensörleri ise yüzme ve su sporları sırasında daha detaylı veriler sunuyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde saat, sadece 15 dakikalık şarjla sekiz saate kadar kullanım süresi sunabiliyor. WatchOS 11 ile gelen yenilikler arasında ise yeniden tasarlanan Fotoğraflar kadranı ve deniz seviyelerini takip edebileceğiniz Gelgit uygulaması bulunuyor.

Sporcular ve açık hava meraklıları için tasarlanan Apple Watch Ultra 2, yüksek hassasiyetli çift frekanslı GPS teknolojisi ve 3000 nit parlaklığındaki ekranıyla zorlu koşullarda bile net görüntü sağlıyor. 36 saate varan pil ömrü, düşük güç modunda 72 saate kadar çıkabiliyor.

Dayanıklı titanyum kasası ve WR100 suya dayanıklılık sertifikasıyla dikkat çeken saat, su sporları ve açık hava aktiviteleri için ideal. Eylem düğmesiyle antrenmanlarınızı kontrol edebilir, Gelgit uygulamasıyla su sporları yaparken deniz seviyelerini ve dalga durumunu takip edebilirsiniz. Siyah titanyum kasa seçeneği, çizilmelere karşı dayanıklı elmas benzeri karbon kaplama ile geliyor.

Hem Apple Watch Series 10 hem de Apple Watch Ultra 2, watchOS 11 işletim sistemiyle kutudan çıkıyor. Yeni işletim sistemiyle kullanıcılar sağlık verilerine daha hızlı erişebiliyor, antrenman yükü analizi yapabiliyor ve Aktivite halkalarını kişiselleştirebiliyorlar. Apple Watch Series 10, Türkiye’de 18.299 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, Apple Watch Ultra 2 ise 49.999 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarla buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz