Ana Sayfa Apple Bu kadranlar, sadece Apple Watch Ultra’da olacak!

Bu kadranlar, sadece Apple Watch Ultra’da olacak!

0

Apple Watch Series 10 ve Apple Watch Ultra 3’ün piyasaya sürülmemesi, hangi Watch modelinin gerçekte ‘en iyi’ olduğu konusunda yeni bir tartışmayı alevlendirdi. Series 10’ı Apple Watch Ultra 2 ile karşılaştırırken önemli bir faktör de yazılım. Her iki model de watchOS 11’i çalıştırıyor, ancak çok benzer ekran boyutlarına rağmen Ultra’ya özel kalan önemli bir yazılım avantajı var.

Bu kadranlar, yalnızca Apple Watch Ultra’da mevcut olacak

Apple Watch Series 10, geçen hafta kullanıcıların bileklerine ulaştı. Ancak, Series 10’un daha büyük ekranına rağmen, Ultra’ya özel olan büyük ekrana optimize edilmiş kadranları destekleyip desteklemediği merak konusuydu. Maalesef cevap hayır. Apple Watch Ultra, Modüler Ultra ve Yol Bulucu olmak üzere iki özel saat kadranına sahip ve bunlar Series 10’da bulunmuyor.

Bu kadranlar, yalnızca Apple Watch Ultra’da mevcut olacak.

Özellikle Modüler Ultra kadranının Series 10’da da olmasını umut eden birçok kullanıcı bulunuyor. Modüler Ultra, Apple Watch’ta bulunan en çok yönlü kadranlardan biri. Yedi komplikasyonu, büyük bir orta komplikasyonun yanı sıra üstte ve altta üçer küçük komplikasyonu desteklemesi onu eşsiz kılıyor. Ayrıca, zamanın boyutunu ve düzenini özelleştirmek için altı seçeneğe ve ek verileri görüntüleyebileceğiniz çerçeve etrafında özel bir alana sahip.

iPhone 14 Pro’dan iPhone 16 Pro’ya geçmeye değer mi?

Yol Bulucu kadranı ise daha çok koşucular, yürüyüşçüler ve su altı meraklılarına yönelik bir seçenek sunuyor. Apple’ın bu kadranları bir gün Apple Watch Series 10’a getirip getirmeyeceği ise belirsiz. Donanım açısından Apple’ın bu kadranları Series 10’a taşımasını engelleyen bir durum bulunmuyor. Ancak şirket, kullanıcıları Ultra’yı tercih etmeye teşvik edebilecek önemli bir özelliği korumak istiyor olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz