Ana Sayfa Apple Apple Music, önemli bir yenilik daha sunuyor!

Apple Music, önemli bir yenilik daha sunuyor!

0

Geçtiğimiz hafta iOS 18’in yayınlanmasının ardından Apple, şimdi de Apple Music Classical uygulamasını güncelledi. Bu güncellemeyle birlikte uygulamaya albüm kitapçıkları ve “Son Eklenenler” bölümü ekleniyor.

Apple Music, oldukça önemli bir yenilik daha sunacak

Apple tarafından yayınlanan güncelleme notlarında belirtildiği gibi, Apple Music Classical’ın 2.0 sürümü, “binlerce albüm” için albüm kitapçığı ekliyor. Uygulama, CD ve plak formatlarında gelen albümlerle birlikte sunulan kitapçıkların dijital bir kopyasını gösteriyor. Bu kitapçıklar genellikle özel fotoğraflar, bestelerle ilgili detaylar, sanatçı notları, şarkı sözleri ve daha fazlasını içeriyor.

Apple, yeni özelliği tanıtmak için uygulamanın Ana Sayfa sekmesine “Albüm Kitapçıklarına Göz Atın” adında bir bölüm ekledi. Kitapçık mevcut olduğunda, kullanıcılar kitaplığa ekle düğmesinin yanında yeni bir simge görecekler. Albüm kitapçıklarının yalnızca Apple Music Classical uygulamasında görüntülenebileceğini belirtmekte fayda var.

Apple Watch’ların kan oksijen ölçümü sorun olmaya devam ediyor!

Ek olarak, uygulama artık Kitaplık sekmesinde yeni bir “Son Eklenenler” bölümüne de sahip. Bu, Apple Music Classical kullanıcılarının uzun süredir talep ettiği bir özellikti, çünkü uygulamada şarkıları kullanıcı kitaplığına eklenme sırasına göre düzenlemenin bir yolu bulunmuyordu.

Uygulama hakkında bilgisi olmayanlar için Apple Music Classical, klasik müzik eserlerine odaklanan alternatif bir Apple Music versiyonu. Kullanıcılar besteciye, esere, orkestra şefine ve hatta katalog numarasına göre arama yapabilirler. Uygulama ayrıca, besteci biyografileri ve önemli eserlerin açıklamaları dahil olmak üzere eksiksiz meta veriler ve binlerce editoryal not sunuyor.

2.0 sürümü ayrıca iOS 18 için koyu bir simgeyle birlikte geliyor. Kullanıcılar, Apple Music Classical’ı, uygulamanın mevcut olduğu ülkelerde App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirler. Hizmet, ABD’de aylık 10,99 ABD doları (veya öğrenciyseniz aylık 5,99 ABD doları) tutarındaki Apple Music aboneliğinin bir parçası olarak sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz