Ana Sayfa Apple iPhone’lardaki aşırı sıcaklık uyarısı neden kaynaklanıyor? İşte cevabı

iPhone’lardaki aşırı sıcaklık uyarısı neden kaynaklanıyor? İşte cevabı

0

Son günlerde iPhone kullanan birçok kişi, cihazlarında aşırı sıcaklık uyarısı ile karşılaşıyor. İlginç olan ise, bu uyarıyı alanların önemli bir kısmı, uyarı konusu olan bölgenin yakınlarında bile yaşamıyor. Anlaşılan, Apple’ın Hava Uygulaması’nda yaşanan bir aksaklık, Kaliforniya’nın Santa Clara Vadisi’ni etkisi altına alan aşırı sıcak hava dalgasını, dünyanın neresinde olursa olsun, tüm kullanıcılara “yakınlarında” gerçekleşiyor gibi gösteriyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

iPhone’lardaki aşırı sıcaklık uyarısı neden kaynaklanıyor?

Peki, bu yanıltıcı bildirimlerin sebebi ne? Görünüşe göre Apple, Hava Uygulaması’nda varsayılan şehirler olarak hem New York’u hem de Cupertino’yu listeliyor. Bu da, Cupertino’yu kaydeden ve Hava Uygulaması’ndan bildirim almayı seçen herkesin, konumlarından bağımsız olarak bu uyarıyı aldığı anlamına geliyor. Eğer sadece bulunduğunuz konumun hava durumunu kontrol ediyorsanız, bu aksaklığın farkına bile varmamış olabilirsiniz.

iPhone'lardaki aşırı sıcaklık uyarısı neden kaynaklanıyor?
iPhone’lardaki aşırı sıcaklık uyarısı neden kaynaklanıyor?

Öte yandan, San Jose ve çevresinde yaşayanlar için bu uyarı gerçek bir tehlikeyi işaret ediyor. Önümüzdeki birkaç gün boyunca hava sıcaklıklarının 42 dereceye kadar çıkması bekleniyor ve aşırı sıcaklık uyarısı, bu bölgedeki herkesi uzun süreli dış mekan çalışmalarından kaçınmaları konusunda uyarıyor.

Apple’ın sıradaki sanal gerçeklik projesi nasıl olacak?

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple firmasının yeni nesil ürünleri sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir elektronik cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz