Ana Sayfa Apple Ekim ayında Apple TV+’a yeni yapımlar geliyor! İşte liste

Ekim ayında Apple TV+’a yeni yapımlar geliyor! İşte liste

0
Apple TV+ ve Twitch iş birliği! Abone ol, üç ay bedava izle!

Ekim ayında Apple TV+’a heyecan verici yapımlar geliyor. Merakla beklenen yeni dizilerden Disclaimer, gizem ve entrika dolu bir hikayeyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Ted Lasso’nun yaratıcılarından sevilen komedi dizisi Shrinking ise ikinci sezonuyla geri dönüyor. Bunların yanı sıra yepyeni diziler, etkileyici bir belgesel film ve daha fazlası da bu ay platformdaki yerini alacak.

Ekim ayında Apple TV+’a yeni yapımlar gelecek

Apple’ın ilk Almanca yapımı olan Where’s Wanda?, kayıp kızlarını arayan bir ailenin etrafında dönen kara komedi türünde bir dizi. Polis kızlarını bulamayınca, Dedo ve Carlotta Klatt çifti, teknoloji meraklısı oğulları Ole’nin yardımıyla kendi yöntemleriyle kızlarını aramaya başlarlar. Elektrik şirketi çalışanı kılığına girerek mahallelerindeki evlere gizli kamera yerleştirirler ve komşularının hiç de göründükleri gibi olmadığını keşfederler.

Animasyon dizisi CURSES! ise ikinci sezonunda antik eserler yüzünden ailecek lanete uğrayan Vanderhouven ailesinin maceralarına devam ediyor. Ailenin babası Alex, taş olma lanetinden kurtulur ve aileye yeniden katılır. Ancak Alex’in tuhaf davranışları aileyi yeni bir gizemin içine sürükler.

iPhone 14’ten iPhone 16’ya geçmeye değer mi?

Yedi bölümlük psikolojik gerilim dizisi Disclaimer, başrollerinde Oscar ödüllü Cate Blanchett ve Kevin Kline’ı buluşturuyor. Beş Oscarlı Alfonso Cuarón’un yönettiği dizi, Renée Knight’ın aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. Ünlü gazeteci Catherine Ravenscroft, başkalarının yanlışlarını ortaya çıkaran bir romanda kendisini konu alan bir hikaye okuyunca dehşete düşer. Yazarın kim olduğunu bulmaya çalışırken kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

Etkileyici belgesel The Last of the Sea Women, Güney Kore’nin Jeju Adası’ndaki yaşlı kadın dalgıçların hikayesini anlatıyor. “Haenyeo” adı verilen bu kadınlar, nesillerdir oksijensiz olarak deniz dibine dalarak geçimlerini sağlıyorlar. Ancak yaşları ilerledikçe geleneksel yaşam biçimleri de tehlikeye giriyor. Belgesel, hem bu güçlü kadınların dostluğunu hem de okyanuslarını ve yaşam biçimlerini korumak için verdikleri mücadeleyi gözler önüne seriyor.

Shrinking dizisi ise ikinci sezonunda yas tutan bir terapistin, hastalarına karşı sıra dışı yöntemler kullanmaya başlamasını konu alıyor. Etik kuralları hiçe sayan terapist, hem hastalarının hem de kendi hayatında büyük değişimlere yol açıyor. On bölümlük psikolojik gerilim Before, eşini yeni kaybetmiş çocuk psikiyatristi Eli’nin hikayesini anlatıyor. Eli, geçmişiyle gizemli bir bağlantısı olan sorunlu bir çocukla karşılaşır ve geçmişinin karanlık sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

İspanyol yapımı gizem dizisi Tú También lo Harías ise Barselona yakınlarında silahlı bir soygun sonucu üç soyguncunun ölmesiyle başlıyor. Dedektifler ve eski sevgililer, altı görgü tanığının çelişkili ifadelerinden yola çıkarak gerçeği ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. Dizi, günümüz toplumunda gerçeğin önemini ve insanların kendi gerçeklerini korumak için ne kadar ileri gidebileceklerini gözler önüne seriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz