Ana Sayfa Apple visionOS, watchOS ve tvOS için beta 3 güncellemesi yayınlandı!

visionOS, watchOS ve tvOS için beta 3 güncellemesi yayınlandı!

0

Apple bugün yeni beta güncellemeleri yayınladı, ancak bunlar belki de hepimizin umduğu platformlar için değil. Geliştirici beta 3 artık visionOS 2.1, watchOS 11.1 ve tvOS 18.1 için kullanılabilir durumda. Ancak, iOS, iPadOS ve macOS için yeni beta sürümleri gizemli bir şekilde yok. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

visionOS, watchOS ve tvOS için beta 3 güncellemesi resmen çıktı

Son zamanlarda Apple yeni beta yazılımları yayınladığında, bunu tek seferde yapıyordu. Aşağıdakilerin tümü için aynı anda yeni güncellemeler alıyorduk: iOS 18.1, iPadOS 18.1, macOS Sequoia 15.1, visionOS 2.1, watchOS 11.1 ve tvOS 18.1. Ancak bugün, Apple bu trendi bozdu ve yalnızca son üç sürüm için güncellemeler yayınladı.

Bu durum özellikle ilginç çünkü bu beta döngüsünün önemli noktaları iOS, iPadOS ve macOS ile ilgili. Bu üç platform, Apple Intelligence özelliklerini içeren tek platformlar. Belki de bu daha büyük platformların yeni sürümlerini görmek için çok uzun süre beklememiz gerekmeyecek. Ancak en azından bugün için tek yeni beta sürümleri visionOS, watchOS ve tvOS için. Ne yazık ki, şu ana kadar bu yazılım güncellemeleri yeni özellikler açısından zayıf kaldı. Yine de bugünün beta sürümlerinde yeni bir şey keşfedersek, size mutlaka bildireceğiz.

Apple, Rusya’daki App Store için radikal bir karar aldı!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple firmasının yeni nesil ürünleri sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir elektronik cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz