Ana Sayfa Apple Bu film, Apple TV+’da izlenme rekoru kırdı!

Bu film, Apple TV+’da izlenme rekoru kırdı!

0

Apple, “Wolfs” filminin geniş bir gişe gösterimini iptal etmiş olabilir, ancak film Apple TV+ aboneleri arasında büyük bir başarı yakalamayı başardı. Şirket, “Wolfs”un “Apple TV+ tarihinde en çok izlenen film” olduğunu ve platformdaki genel izlenme oranlarında büyük bir artışa neden olduğunu duyurdu.

Wolfs, Apple TV+’da izlenme rekoru kırdı

George Clooney ve Brad Pitt gibi iki büyük yıldızın başrolleri paylaştığı ve MCU’nun Örümcek Adam üçlemesinin yönetmeni Jon Watts’ın yönettiği “Wolfs”, Apple TV+’ın bugüne kadarki en iddialı film yapımı. Daha önce “Killers of the Flower Moon” gibi ses getiren yapımlar TV+’a gelmeden önce sinemalarda gösterilmişti. “Wolfs” ise neredeyse doğrudan yayın platformuna gelen yeni bir film oldu.

Deadline’dan Mike Fleming Jr.’ın haberine göre, film “platformdaki haftalık izlenme oranlarını yaklaşık %30 artırdı”. 100’den fazla ülkede aynı anda gösterime giren “Wolfs”, özellikle ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya, İtalya, Meksika, Brezilya ve Almanya’da izlenme rekorları kırdı.

iPhone 16 Pro ile 15 Pro’nun kameralarını karşılaştırdık!

Deadline’a konuşan Apple yetkilileri, “George, Brad ve Jon bize ‘Wolfs’ fikrini getirdiğinde, ‘evet’ demek çok kolay oldu. İki Oscar ödüllü oyuncunun başrolleri paylaştığı, herkesin birlikte ikonik olduklarını bildiği, sürükleyici ve eğlenceli bir filmdi. Şimdi ise izleyiciler ‘Wolfs’u hafta sonu planlarının bir parçası haline getirerek filmi küresel bir gişe rekortmeni yaptılar. Apple TV+’ı her zaman dünyanın en yetenekli sanatçılarının en iyi işlerini yaratıp sunabilecekleri bir yuva olarak görüyoruz ve izleyicilerin bunu bu kadar büyük bir coşkuyla karşıladığını görmek heyecan verici,” açıklamasında bulundular.

Henüz “Wolfs”un diğer tüm TV+ filmlerinden daha fazla toplam izlenmeye ulaşıp ulaşmadığı net olarak bilinmiyor. Ancak filmin yayınlanmasından sonraki ilk hafta içinde böylesine bir başarıya imza atması gerçekten etkileyici. Her halükarda, Apple’ın yeni film stratejisinin başarıya doğru ilerlediği görülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz