Ana Sayfa Apple iPhone 16 Pro Max ve Pixel 9 Pro XL’in kameraları karşılaştırıldı! İşte...

iPhone 16 Pro Max ve Pixel 9 Pro XL’in kameraları karşılaştırıldı! İşte sonuç

0

iPhone 16 Pro Max ve Pixel 9 Pro XL’in kamera performansını karşılaştırmak için çeşitli iç ve dış mekan aydınlatma koşullarında yapılan çekimler, iPhone’un galip geldiğini ortaya koydu, ancak aradaki fark çok büyük değildi. CNET yazarı Andrew Lanxon, iki telefonu karşılaştırmak için İskoçya’nın Edinburgh şehrinde bir tura çıktı ve adil bir karşılaştırma için her iki telefonda da varsayılan ayarlarla kamera uygulamasını kullandı.

iPhone 16 Pro Max ve Pixel 9 Pro XL’in kameraları karşılaştırıldı

Lanxon, ilk etapta Pixel’in daha sıcak ve canlı renkler sunduğunu belirterek Google’ın amiral gemisi Android telefonuna artı puan verdi. Ancak iç mekan çekimlerine geçildiğinde, iPhone daha parlak ve canlı fotoğraflarıyla öne çıkmaya başladı.

iPhone, panoramik çekimlerde de Pixel’i geride bıraktı. Pixel’in güncellenmiş panoramik modu beklentileri karşılayamadı. iPhone’un panoramik çekim yönteminin ise daha düzgün ve dengeli görüntüler sunduğu görüldü. iPhone, ayrıca daha sığ bir alan derinliği sunarak sınırlı alanlarda daha hoş görüntüler elde etmeyi sağladı. Apple’ın fotoğraf işleme teknolojisi uzun zamandır çoğu akıllı telefondan daha iyi olduğu biliniyordu ve bu karşılaştırmada da beklentileri boşa çıkarmadı.

iPhone SE 4 hakkında önemli sızıntı!

Lanxon, iPhone’un mavi saat çekimlerini de Pixel’e göre çok daha başarılı buldu. Pixel’in gece modu, bu sokak sahnesindeki gölgeleri o kadar yapay bir şekilde aydınlatmıştı ki, tüm görüntü oldukça doğal görünmüyordu. iPhone ise gökyüzündeki daha incelikli tonlarla birlikte çok daha gerçekçi gölgeler sunarak bu turu da kazandı.

Lanxon, iki telefonun da kamera performansının çok yakın olduğunu ancak genel olarak iPhone 16 Pro Max’in daha doğal ve düzenlemeye daha uygun fotoğraflar çektiğini belirterek iPhone’u kazanan ilan etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz