Ana Sayfa Apple iOS 18.0.1 birçok iyileştirmeyle geliyor!

iOS 18.0.1 birçok iyileştirmeyle geliyor!

0

Gelen son bilgilere göre Apple, iOS 18.0.1’i test etmeye başladı. Bu güncelleme, iPhone ve iPad kullanıcılarının bildirdiği birkaç hatayı gidermeye odaklanacak. iOS 18’in iPhone kullanıcıları için yayınlanmasından iki buçuk hafta sonra geliyor. Güncellemenin önümüzdeki birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

iOS 18.0.1 birçok önemli iyileştirmeyle gelecek

Bu ayın başlarında iOS 18 yayınlandığından beri, az sayıda önemli hata ve aksaklık ortaya çıktı. Örneğin, geçen hafta ilk olarak bizim keşfettiğimiz gibi, Mesajlar uygulamasında uygulamanın sürekli olarak çökmesine ve veri kaybına yol açabilecek bir sorun var. Bazı iOS 18 ve iPhone 16 kullanıcıları da hafta sonu bildirdiğimiz gibi dokunmatik ekran yanıt verme sorunları fark ettiler.

Apple ayrıca, kullanıcılar cihazlarının kullanılamaz hale geldiğini bildirdikten sonra M4 iPad Pro için iPadOS 18’i geri çekti. Apple, geçen hafta güncellemenin dağıtımını durdurdu ve henüz M4 iPad Pro kullanıcıları için yeniden yayınlamadı. Apple, teknisyenlere bir düzeltme üzerinde çalıştığını doğruladı ancak bir zaman çizelgesi sunmadı. iPadOS 18.0.1 muhtemelen iOS 18.0.1 ile birlikte yayınlanacak.

Apple Watch’ın yeni özelliği, bir onay daha aldı!

iOS 18.0.1 hata düzeltmelerine ve diğer iyileştirmelere odaklanırken, Apple iOS 18.1 üzerinde de çalışıyor. Bu güncelleme, ilk Apple Intelligence özelliklerini ve bir dizi başka değişikliği içerecek. Apple, iOS 18.1’in Ekim ayı içinde yayınlanacağını doğruladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz