Ana Sayfa Haberler Google Home’un iOS versiyonuna önemli bir yenilik geliyor!

Google Home’un iOS versiyonuna önemli bir yenilik geliyor!

0
google-apple

Google, akıllı ev yönetimini kolaylaştırmak için sürekli olarak Google Home uygulamasını geliştiriyor. Bu yılın başlarında Android kullanıcıları için sunulan ana ekran widget’ları, şimdi de iPhone ve iPad kullanıcıları için kullanılabilir hale geliyor. Artık iOS kullanıcıları da akıllı cihazlarını zahmetsizce kontrol etmek için “Sık Kullanılanlar” adlı bu kullanışlı widget’lardan faydalanabilecek. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Google Home’un iOS versiyonuna önemli bir yenilik daha gelecek

Bu yeni widget, kullanıcıların eylemlerine, otomasyonlarına ve cihazlarına hızlı bir şekilde erişmelerini sağlayan pratik bir çözüm sunuyor. Küçük, orta ve büyük boyut seçenekleriyle farklı ana ekran düzenlerine uyum sağlayabilen widget, dokunulabilir karolar içeriyor. Her bir karo, ilgili cihazın durumunu net bir şekilde gösteren bir simge, ad ve cihaz durumu bilgilerini içeriyor. Dahası, karo düzeni ve içerikleri, Google Home uygulamasının ilk sekmesiyle senkronize çalışarak tanıdık bir deneyim sunuyor.

Apple’dan şaşırtan açıklama! Apple Intelligence için Google donanımı kullanıldı

Aydınlatma, panjur gibi akıllı ev cihazlarını kontrol etmek, artık tek bir dokunuşla mümkün. Kullanıcılar, ana ekranlarındaki ilgili karoya dokunarak bu cihazları anında açıp kapatabiliyor. Köşesinde şevron işareti bulunan karolar ise, termostat ve sensör gibi cihazlar için daha detaylı ayarlara erişim sağlayan cihaz kontrol sayfasını açıyor. Termostat ve sensör karoları ise, kullanıcılara doğrudan sıcaklık bilgisi sunuyor.

iPhone 16 Pro ile 15 Pro’nun kameralarını karşılaştırdık!

Google Home’un iPhone ve iPad için 3.24.101 sürümüyle birlikte kullanıma sunulan bu yeni widget’lara erişmek için, Google Home uygulamasının Genel Önizleme programına katılmanız gerekebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz