Ana Sayfa Apple watchOS 11 beta 3 güncellemesi iptal edildi! Peki neden?

watchOS 11 beta 3 güncellemesi iptal edildi! Peki neden?

0

Apple, dün geliştiricilere sunduğu watchOS 11 beta 3 güncellemesini, kullanıcıların cihazlarının kilitlenmesi gibi sorunlar yaşaması üzerine geri çekti. Aaron Perris’in X platformunda paylaştığı habere göre, özellikle Reddit kullanıcıları yeni beta sürümüne güncelledikten sonra Apple Watch modellerinde çeşitli sorunlar yaşadıklarını bildirdiler.

watchOS 11 beta 3 güncellemesi iptal oldu

Bu sorunlar arasında cihazların tamamen kilitlenmesi ve Mesajlar bildirimlerinin senkronizasyonuyla ilgili aksaklıklar yer alıyor. Kullanıcılar, cihazlarını yeniden başlatsalar bile bu kilitlenmelerin devam ettiğini belirtiyorlar. Hatta bir kullanıcı, saatini 15 dakikada 7 kez yeniden başlatmak zorunda kaldığını ve bu durumun bir mesaj aldıktan sonra başladığını ifade etti.

Bu durum, özellikle kullanıcıların Apple Watch’larının yazılımını Apple Store veya yetkili servis sağlayıcısına götürmeden eski haline getirebilmelerinin mümkün olmaması nedeniyle büyük bir endişe kaynağı yaratıyor. Kullanıcılar, cihazlarının tamir edilebilmesi için başka bir merkeze gönderilmesini beklemek zorunda kalıyorlar.

iPhone 16 Pro ile 15 Pro’nun kameralarını karşılaştırdık!

Umarız Apple, bu sorunları çözmek için uzun süre beklemez. Ancak, M4 iPad Pro’larda tuğlalaşma sorunlarına yol açan iPadOS 18 güncellemesinin üzerinden iki haftadan fazla zaman geçtiğini ve Apple’ın henüz bir çözüm yayınlamadığını da hatırlatmakta fayda var. Gelişmeleri takip ediyor olacağız ve Apple, watchOS 11.1 beta 3’ün yeni bir sürümünü yayınladığında sizleri bilgilendireceğiz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple firmasının yeni nesil ürünleri sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir elektronik cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz