Ana Sayfa Haberler Sevilen iOS uygulaması büyük yeniliklerle geliyor!

Sevilen iOS uygulaması büyük yeniliklerle geliyor!

0

Apple platformları için geliştirilmiş bir gezi planlama uygulaması olan Tripsy, kullanıcıların seyahat planlarını, aktivitelerini ve gerekli belgeleri düzenlemelerine yardımcı oluyor. 3.0 sürümüyle büyük bir güncelleme alan uygulama, özelleştirilebilir bir genel bakış ekranı ve daha birçok yeni özellikle daha da kullanışlı hale geliyor.

Sevilen iOS uygulaması önemli yeniliklerle gelecek

Tripsy 3.0’ın öne çıkan yeniliklerinden biri, gezi bilgilerinin haritalarla daha iyi entegre edilmesi. Artık Tripsy kullanıcıları, seyahatlerinin tüm ayrıntılarını gösteren bir haritaya her zaman erişebilecekler. Bu özellik, uygulamayı daha sürükleyici ve kullanıcı dostu hale getiriyor. Bir diğer önemli değişiklik ise, kullanıcıların istedikleri bilgileri bir bakışta görmelerini sağlayan özelleştirilebilir genel bakış ekranı.

Sevilen iOS uygulaması önemli yeniliklerle gelecek.
Sevilen iOS uygulaması önemli yeniliklerle gelecek.

Bu genel bakış ekranında, seyahat planları, belgeler, son aktiviteler ve kısayollar gibi önemli bilgilere kolayca ulaşılabiliyor. Kullanıcılar, bu öğelere dokunarak her biri hakkında daha detaylı bilgilere erişebiliyorlar. Ayrıca, aktiviteleri görüntüleme ve sıralama seçenekleri de yeni filtrelerle zenginleştirilmiş. Örneğin, uçuşlar, rotalar, yerler, araç kiralama ve konaklama gibi kategorilere göre filtreleme yapmak mümkün. Kullanıcılar, şehre göre filtreleme yapabilmenin yanı sıra listeyi başlığa, tarihe, duruma (tamamlandı veya tamamlanmadı) ve seçilen bir konuma olan mesafeye göre sıralayabilirler.

iPhone SE 4 hakkında önemli sızıntı!

Artık birden fazla para birimi desteği sayesinde, herhangi bir para birimindeki harcamalarınızı takip etmek de çok daha kolay. Son olarak, Tripsy kullanıcıları artık seyahat planlarını, aktivitelerini ve harcamalarını CSV formatında dışa aktarabiliyorlar.

Tripsy’i daha önce duymadıysanız, tüm seyahatinizi tek bir yerden planlamanıza yardımcı olan bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Seyahat planınızı aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilir, uçuş uyarıları alabilir ve ziyaret etmek istediğiniz yerlerin istek listeleri oluşturabilirsiniz. Uygulama, seyahatiniz sırasında 10 günlük hava tahmini, güncel uçuş bilgileri, her şeye çevrimdışı erişim, saat dilimi değişiklikleri ve daha fazlasını sağlayarak size yardımcı olur.

Tripsy – Trip Planner, App Store’da ücretsiz olarak indirilebiliyor, ancak bazı özellikler aylık 4,99 ABD doları veya yıllık 39,99 ABD doları abonelik gerektiriyor. Tripsy hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, 9to5Mac’teki uygulama incelemesine göz atabilirsiniz. Uygulamanın iPhone, iPad, Mac ve Apple Watch’ta kullanılabildiğini de belirtmekte fayda var.

Tripsy’i yükledikten sonra ilk seyahatinizi oluşturmak oldukça kolay. Başlamak için bir ad, tarih, yerel saat dilimi ve hatta özel bir fotoğraf ayarlayabilirsiniz. Ardından, seyahatinize yeni aktiviteler ekleyebilirsiniz; örneğin, bineceğiniz uçuşlar, konaklayacağınız otel ve ziyaret etmeyi planladığınız yerler gibi.

Her aktivite uygulama içinde oldukça detaylı bir şekilde görüntüleniyor. Uçuşlar için, kalkış, varış ve koltuk gibi bilgileri otomatik olarak izlemek için havayolu kodunu ekleme seçeneğiniz bulunuyor. Diğer aktiviteler ise konum adresi, telefon numarası ve diğer faylı bilgileri sağlayabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz