Ana Sayfa Apple iPhone 17 Air hakkında yeni gelişme!

iPhone 17 Air hakkında yeni gelişme!

0
iPhone 17 Air

Apple, 2025 yılında beklenen iPhone 17 Air’in öncülüğünde, yeni nesil iPhone’lar için önemli hazırlıklar yapıyor. Ve şimdi, yeni bir rapor, ultra ince bir iPhone’u mümkün kılacak teknolojiye ve tedarikçiye işaret ediyor olabilir. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

iPhone 17 Air hakkında önemli bir gelişme yaşandı

Digitimes adına yazan Jay Liu ve Levi Li şunları aktarıyor: Tayvan’ın önde gelen ekran sürücüsü IC (DDI) üreticisi Novatek, merakla beklenen OLED TDDI teknolojisinin seri üretimine 2025’in ikinci çeyreği gibi erken bir tarihte başlamayı planladığını duyurdu. […] Endüstri uzmanları potansiyel son kullanıcılar hakkında sessiz kalsa da, spekülasyonlar Novatek’in önerilen sevkiyat programının 2025’teki yeni nesil iPhone ekranlarıyla uyumlu olabileceğini gösteriyor… Apple, esas olarak bileşen sevkiyat programlarıyla uyumu nedeniyle spekülasyonların odağında yer alıyor. Hedef yıl sonunda piyasaya sürülen Çin amiral gemisi modelleri veya 2026 başında piyasaya sürülecek Samsung cihazları olsaydı, 2025’in ikinci çeyreğine kadar sevkiyatların artırılmasına gerek kalmazdı.

Apple’ın, önümüzdeki yıl piyasaya süreceği ve M4 iPad Pro modelleriyle aynı çizgide ultra ince olacak olan iPhone 17 Air ile büyük bir форм-фактör değişikliği yapması bekleniyor. Digitimes’ın da belirttiği gibi, Novatek ile Apple arasındaki bağlantı şu anda sadece bir söylenti ve spekülasyon. Ancak Novatek’in üretim artışının zamanlaması ve iPhone 17 Air’in beklenen sonbahar lansmanı oldukça mantıklı görünüyor.

Apple Search Ads hizmeti Türkiye’ye geliyor!

OLED TDDI’nin avantajlarından biri de daha ince ekranlara olanak sağlaması. Dolayısıyla bu teknoloji, iPhone 17 Air için mükemmel bir uyum sağlayabilir. Merakla beklenen 17 Air hakkında daha birçok detayın önümüzdeki yıl ortaya çıkmasını bekleyin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz