Ana Sayfa Apple Kamera Kontrolü düğmesinin yeni özellikleri ortaya çıktı!

Kamera Kontrolü düğmesinin yeni özellikleri ortaya çıktı!

0

Apple, iPhone 16’nın tanıtımı için yeni bir video yayınladı. Önceki reklamlar yakında çıkacak olan Apple Intelligence özelliklerine odaklanırken, bu son videoda Kamera Kontrolü merkezde yer alıyor. Dikkatlice izlerseniz, Apple’ın yeni düğme için amaçladığı kullanımı hakkında önemli bir ayrıntı fark edeceksiniz.

Kamera Kontrolü düğmesinin yenilikçi özellikleri gözler önüne serildi

Bu yılki iPhone’lardaki en büyük değişikliklerden biri, çok işlevli yeni bir düğme olan Kamera Kontrolü. Bu düğme, kameraya hızlı erişim sağlamanın yanı sıra, Apple’ın Kamera uygulamasındaki denetimleri değiştirmek için de hareketleri destekliyor. Apple, iPhone 16 için yayınladığı son reklam filminde tüm bunları gözler önüne seriyor. Başka herhangi bir yılda, Kamera Kontrolü yalnızca Pro modellerine özel olabilirdi. Ancak Apple, bu özelliği temel iPhone 16 modeline de ekledi.

Kamera Kontrolü düğmesinin yenilikçi özellikleri gözler önüne serildi.
Kamera Kontrolü düğmesinin yenilikçi özellikleri gözler önüne serildi.

Apple’ın reklamında ilk fark ettiğim şey, Kamera Kontrolü’nün yalnızca yatay modda gösterilmesi oldu. Ve bu da birçok şeyi açıklıyor. Bu özellikten olabildiğince çok yararlanmak için çabaladım. Fotoğraflarımın çoğunu dikey modda (iPhone’umu dikey olarak tutarak) çekiyorum. Ve Kamera Kontrolü’nün gelişmiş özelliklerini kullanmak zorlayıcı olabiliyor – öyle ki, temelde onu basit bir çekim düğmesine indirgedim. iOS 18.2’deki gelecek görsel zeka özellikleri, Kamera Kontrolü’nü dikey kullanım için de harika hale getirecek.

Apple Haritalar, iOS 18 ile yeniden doğuyor!

Ancak o zamana kadar, Apple’ın reklamında da gösterildiği gibi, yatay çift elle kullanım, Kamera Kontrolü’nün en iyi nasıl çalıştığını gösteriyor. Siz Kamera Kontrolü’nü nasıl kullanıyorsunuz? Yorumlarda bize bildirin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz