Ana Sayfa Apple iPhone 16 satışları olumlu seyrediyor!

iPhone 16 satışları olumlu seyrediyor!

0

Apple’ın yeni telefonu iPhone 16 serisi, henüz birkaç hafta önce piyasaya çıkmış olmasına rağmen teknoloji dünyasının meraklı gözleri satış rakamları üzerinde. Geçen hafta yayınlanan ve tartışmalara neden olan bir raporun ardından, ünlü analist Ming-Chi Kuo, iPhone 16 satışlarıyla ilgili olumlu haberler verdi.

iPhone 16 satışları oldukça olumlu gidiyor

Tedarik zinciri analisti olarak bilinen Kuo, X hesabından yaptığı açıklamada, iPhone 16 sevkiyatlarının beklentileri karşıladığını ve herhangi bir tedarik zinciri kesintisi öngörülmediğini belirtti. Apple gibi şirketler, ürünlerinin satış rakamlarını açıklamadığı için, bu tür bilgilere ulaşmak için en iyi kaynak tedarik zinciri oluyor. Bileşen siparişlerindeki artış veya azalışlar, ürünlerin satış performansı hakkında önemli ipuçları veriyor.

iPhone 16 satışları oldukça olumlu gidiyor.

Görünüşe göre henüz herhangi bir Apple Intelligence özelliğine sahip olmayan iPhone 16 serisi, şirketin satış hedeflerine uygun bir şekilde ilerliyor. Kuo, iPhone 16 ve 16 Plus modellerine olan talebin geçen yıla göre daha düşük olduğunu, ancak Pro modellerinin beklendiği gibi oldukça iyi bir performans gösterdiğini söylüyor.

Apple Watch Series 10’un içine bakıldı!

Kuo, tedarikçilerden Çin Ulusal Günü tatili sırasında iki Pro modelinin üretimine devam etmelerinin istendiğini, bunun da Pro modellerine olan talebin genel olarak beklentileri karşıladığını gösterdiğini belirtiyor. Elbette iPhone 16 satışlarıyla ilgili tüm soru işaretlerinin ortadan kalkması için biraz daha beklememiz gerekiyor. En net veriler, Apple’ın Ekim ayı sonunda açıklayacağı üç aylık kazanç raporuyla birlikte gelecek. Ancak şu ana kadarki göstergeler, Apple’ın iPhone 16 ile hedeflediği yolda ilerlediğini gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz