Ana Sayfa Apple Apple TV+’ın sevilen yapımı, yeni sezonuyla gelecek!

Apple TV+’ın sevilen yapımı, yeni sezonuyla gelecek!

0

Apple TV+’ın en iyi yapımları arasında gösterilen casusluk ve gerilim dizisi Slow Horses, dördüncü sezonunu tamamladı bile. Ancak diziseverler için iyi haber, beşinci sezon için bekleyişin çok uzun olmayacağı. Hatta biraz dikkatli olursanız, beşinci sezon fragmanını şimdiden izleyebilirsiniz.

Apple TV+’ın sevilen yapımı, yeni sezonuyla geliyor

Apple, Slow Horses’un beşinci sezon fragmanını, dördüncü sezonun final bölümünün sonuna ekledi. Yani fragmanı ne YouTube’da ne de Apple TV uygulamasında bağımsız olarak bulamazsınız. Dördüncü sezonu izlediyseniz ve final bölümünün sonunda ekranı kapatmadıysanız, 2025’te yayınlanması beklenen beşinci sezondan ilk görüntüleri izleme fırsatı yakalamışsınız demektir.

Apple TV+’ın sevilen yapımı, yeni sezonuyla geliyor.

Apple, gelecek sezon için şu açıklamayı paylaşıyor: “Slow Horses’un beşinci sezonunda, teknoloji dahisi Roddy Ho’nun çekici bir sevgilisi olunca herkes şüpheleniyor. Ancak şehirde birbiri ardına garip olaylar gerçekleşmeye başladığında, her şeyin nasıl birbirine bağlantılı olduğunu çözmek Slow Horses’a düşüyor. Ne de olsa Lamb, casusluk dünyasında her zaman “Londra Kuralları’nın” geçerli olduğunu biliyor.”

iPhone SE 4, ideal bir seçim olabilir! Peki neden?

Slow Horses hayranları için bir iyi haber de, dizisinin daha uzun bir süre devam etme potansiyeli olması. Mick Herron’ın “Slough House” roman serisine dayanan dizinin, şu ana kadar dört kitabı geride bıraktık. Dördüncü sezon, serinin dördüncü kitabı olan “Spook Street”i konu alırken, beşinci sezon doğal olarak beşinci kitap olan “London Rules”u ele alacak. Seride sekiz roman ve birkaç kısa hikaye bulunduğunu da eklersek, Slow Horses severleri uzun bir süre daha bu eğlenceli ve sürükleyici dünyada vakit geçirebilecek gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz