Ana Sayfa Apple iPhone 16 Pro Max ve Samsung Galaxy S24’ün kameraları karşılaştırıldı!

iPhone 16 Pro Max ve Samsung Galaxy S24’ün kameraları karşılaştırıldı!

0

CNET yazarı Abrar Al-Heeti’nin iPhone 16 Pro Max ve Samsung Galaxy S24 kamera karşılaştırması, kişisel tercihlerin rolü nedeniyle mutlak bir kazanan belirlemenin zor olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, karşılaştırmada sunulan bol miktarda örnek fotoğraf, okuyucuların kendi kararlarını vermeleri için iyi bir fırsat sunuyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

iPhone 16 Pro Max ve Samsung Galaxy S24’ün kameraları karşı karşıya geldi

Samsung’un megapiksel savaşını kazandığı belirtilse de, küçük bir sensöre daha fazla piksel sıkıştırmanın aslında daha kötü görüntülere yol açabileceği sıklıkla vurgulanıyor. Al-Heeti, her iki kameranın da sıklıkla kusur olarak gösterilen yönlerini överek kişisel zevklerin önemli bir rol oynadığını savunuyor.

iPhone 16 Pro Max ve Samsung Galaxy S24'ün kameraları karşı karşıya geldi.
iPhone 16 Pro Max ve Samsung Galaxy S24’ün kameraları karşı karşıya geldi.

Samsung, aşırı doygun fotoğraflar ve Apple ise aşırı keskin fotoğraflar nedeniyle eleştiriliyor. Örneğin, gece çekimlerinde iPhone çok daha doğal görünümlü bir görüntü üretirken, Al-Heeti Samsung görüntüsündeki daha abartılı gökyüzünü tercih ediyor.

Bu iPhone özelliği, gizlilik ihlali mi yaratıyor?

Objektif olarak bakıldığında ise, Samsung maksimum 10x telefoto lens sunarken, iPhone 5x’lik bir erişim sunuyor. Yine de, Al-Heeti bir telefoto çekimindeki keskinliği nedeniyle iPhone’u övüyor. Sonuç olarak, her iki telefon da etkileyici kamera yeteneklerine sahip ve en iyi seçim kişisel tercihlere bağlı. Al-Heeti’nin karşılaştırması, her iki kameranın da güçlü ve zayıf yönlerini sergileyen geniş bir örnek yelpazesi sunuyor. Kararı kendiniz vermek için karşılaştırmayı inceleyebilirsiniz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz