Ana Sayfa Apple Apple Card’da faiz oranları değişecek!

Apple Card’da faiz oranları değişecek!

0

Apple ve Goldman Sachs, Apple Card Tasarruf Hesabı için faiz oranlarını geçtiğimiz ay düşürmesinin ardından tekrar düşürüyor. Müşteriler, değişiklik hakkında Perşembe gecesi bilgilendirildi ve değişiklik 11 Ekim Cuma günü itibariyle geçerli olacak. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple Card’da faiz oranları değişiyor

Apple Card Tasarruf Hesabı, kullanıma sunulduğu ilk sekiz ay için %4,15’lik bir faiz oranıyla başlamıştı. Oran, geçen yılın Aralık ayında %4,25’e, ardından Ocak ayı başlarında %4,35’e ve Ocak ayı sonunda %4,5’e yükseltilmişti. Oran daha sonra Nisan ayında %4,4’e ve Eylül ayı sonunda %4,25’e düşürülmüştü.

Faiz oranları şimdi %4,10’a düşürüldü. Tasarruf hesapları için faiz oranlarındaki değişiklikler, ABD Merkez Bankası’nın kararlarını takip ediyor ve bu gibi durumlarda bekleniyor. Apple Card Tasarruf Hesabı, yalnızca Apple Card sahiplerinin yararlanabileceği bir avantajdır. Müşteriler, Günlük Nakitlerini otomatik olarak Cüzdan uygulamasındaki yüksek getirili tasarruf hesabına yatırabilirler. Apple Card kullanıcıları ayrıca bağlantılı bir banka hesabından veya Apple Cash bakiyelerinden de para ekleyebilirler.

iPhone 16 satışları olumlu seyrediyor!

Bilmeyenler için Apple Card, Apple tarafından tasarlanan ve Goldman Sachs tarafından desteklenen kredi kartıdır. Apple ürünleri için %0 finansman dahil olmak üzere çeşitli avantajlar ve ödüller sunar. Apple Card başvuru süreci inanılmaz derecede kolaydır. Başvurmaya davet edildikten sonra, iPhone’unuzdaki Cüzdan uygulamasından doğrudan başvurabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz