Ana Sayfa Apple İşte Apple TV+ hakkında her şey!

İşte Apple TV+ hakkında her şey!

0

Apple TV+, 4K HDR kalitesinde, sadece Apple’a özel orijinal diziler ve filmler sunan bir yayın platformu. Aylık 9,99 dolarlık bir ücretle Apple TV+’a abone olabilir ve tüm ekranlarınızda dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. İzlediğiniz yerden herhangi bir cihazda devam etme özelliğiyle de kaldığınız yerden kolayca devam edebilirsiniz. Apple TV+ içeriğini izleyebileceğiniz tek yer Apple TV uygulaması. Bu uygulamayı Apple TV cihazlarınızda, iPhone, iPad gibi Apple ürünlerinizde kullanabileceğiniz gibi, Amazon Fire TV, Roku, Sony PlayStation, Xbox ve hatta tv.apple.com adresindeki web sitesi üzerinden de erişebilirsiniz.

Apple TV+ hakkında her şey

Apple TV+’da komedi, drama, gerilim, belgesel ve çocuk programları gibi geniş bir yelpazede orijinal içerikler bulabilirsiniz. Aylık abonelik ücretiniz karşılığında Apple’ın tüm orijinal yapımlarını izleyebilir ve hatta çevrimdışı izlemek üzere indirebilirsiniz. Üstelik her ay yeni içerikler eklenmeye devam ediyor.

Apple TV uygulamasını açtığınızda, iTunes Store’dan satın alınabilir veya kiralanabilir içerikler, Amazon Prime, Disney+ gibi diğer uygulamalardan içerikler ve Apple TV kanalları bir arada sunulduğu için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Apple TV+’a özel içeriklere ulaşmanın en kolay yoluysa, uygulamadaki “Orijinaller” sekmesine tıklamak. Burada, Apple TV+’da izleyebileceğiniz tüm dizileri ve filmleri, komedi, drama ve aile eğlencesi gibi kategorilere ayrılmış şekilde bulabilirsiniz.

Daha büyük ekranlı iPhone ve Apple Watch almaya değer mi?

Henüz yeni bir platform olmasına rağmen Apple TV+, şimdiden Ted Lasso gibi sevilen komedi dizileri ve Severance gibi başarılı bilim kurgu yapımlarıyla dikkat çekiyor. Apple, tüm orijinal yapımlarında yüksek kalite standartlarını hedeflediği için, izlediğiniz her içeriğin zamanınıza değeceğinden emin olabilirsiniz. Eğer nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, Ted Lasso, For All Mankind ve Severance dizileriyle Finch filmi, iyi bir başlangıç noktası olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz