Ana Sayfa Apple Bu Apple TV+ yapımı ilginizi çekebilir!

Bu Apple TV+ yapımı ilginizi çekebilir!

0

Apple TV+, ünlü isimlerin yer aldığı yeni dizisi “Disclaimer”ı bugün itibariyle yayınlamaya başladı. Aynı adlı kitaptan uyarlanan dizi, usta yönetmen Alfonso Cuarón tarafından yaratıldı ve başrolünde Cate Blanchett yer alıyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Bu Apple TV+ yapımı ilginizi çekecek

Dizide Cate Blanchett, Catherine Ravenscroft adında ünlü bir gazeteciyi canlandırıyor. Ravenscroft, bir gün karşısına çıkan bir romanın, kendi hayatından gizli olayları anlattığını fark ediyor. Kitabın yazarının kim olduğunu bilmeyen Ravenscroft, gerçeği ortaya çıkarmaya çalışırken, geçmişte görmezden gelmeye çalıştığı sırlarla ve ailevi sorunlarla yüzleşmek zorunda kalıyor.

Yedi bölümden oluşan mini dizi “Disclaimer”ın tüm bölümlerini Cuaron yönetiyor. Cate Blanchett’in yanı sıra Kevin Kline, Sacha Baron Cohen, Kodi Smit-McPhee ve Lesley Manville gibi ünlü isimler de dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. “Disclaimer”ı izlemek için Apple TV+ aboneliğine ihtiyacınız var. Aylık 9,99 dolara mal olan abonelik, Apple One paketine dahil olarak da satın alınabiliyor. Apple TV+ aboneliğiyle, “Disclaimer”ın yanı sıra 200’den fazla Apple orijinal dizisi ve filmini de izleyebilirsiniz.

iPhone 16 satışları olumlu seyrediyor!

Apple TV+ içeriklerini, iPhone, iPad, Mac, Apple TV 4K, PlayStation, Xbox, Amazon Fire Stick, Roku gibi cihazlarda bulunan Apple TV uygulaması üzerinden veya tv.apple.com adresindeki web sitesi aracılığıyla izleyebilirsiniz.

“Disclaimer”ın yeni bölümleri her Cuma yayınlanacak. İlk iki bölüm şimdiden izlenebilir durumda ve final bölümü 15 Kasım’da yayınlanacak. Ayrıca, bugün itibariyle yeni bir belgesel olan “The Last of the Sea Women” da platforma eklenirken, “Shrinking”in ikinci sezonu ve yeni korku gerilim dizisi “Before” da Ekim ayı içerisinde yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz