Ana Sayfa Apple iPhone SE 4’ün tasarımı hakkında yeni sızıntı!

iPhone SE 4’ün tasarımı hakkında yeni sızıntı!

0

Apple ürünleriyle ilgili sızıntılarıyla bilinen Sonny Dickson, önümüzdeki bahar aylarında piyasaya sürülmesi beklenen iPhone SE 4 için tasarlanmış bir kılıfın görüntüsünü paylaştı. Görüntüler çığır açıcı yeni detaylar sunmasa da iPhone SE’den beklentilerimiz konusunda bazı ipuçları veriyor.

iPhone SE 4’ün tasarımı hakkında yeni gelişme

iPhone SE 4’ün iPhone 14 tasarımını temel alması bekleniyor ancak aynı çift kameralı kuruluma sahip olmayacak. Bu, iPhone SE’nin iPhone 15 ile aynı olan 48MP ana sensöre sahip olmasına rağmen ultra geniş kamera bulunmayacağı anlamına geliyor. Yani, fiziksel olarak iki arka kamera sensörünüz olmasa da, yine de 48MP sensörü kullanan ve 12MP’ye düşürülen 1x ve Apple’ın optik kalite sağladığını belirttiği 48MP sensörün ortasındaki 12MP’ye yakınlaştıran 2x olmak üzere iki odak uzaklığına sahip olacaksınız.

Daha önceki iPhone SE söylentileri cihazda bir Aksiyon Düğmesi olacağını öne sürse de, daha yeni sızıntılar (ve bu kılıf sızıntısı) böyle bir şeyin olmayacağını gösteriyor. Kılıfın sol üst kısmında, iPhone 15 Pro ve sonraki modellerin kılıflarında olduğu gibi başka bir düğme yerine, sessize alma düğmesi için hala bir kesik bulunuyor.

iPhone 16 Pro Max ve Samsung Galaxy S24’ün kameraları karşılaştırıldı!

Hiçbir sızıntı, Apple’ın en ucuz iPhone’unun iPhone 16 serisinde tanıtılan yeni Kamera Kontrolü sürgüsüne/düğmesine sahip olacağını öne sürmedi ve bu kılıflar da bunu doğruluyor gibi görünüyor. Kılıfın sağ alt tarafında ne bir açıklık ne de Apple’ın kılıflarındaki gibi potansiyel bir iletken kristal düğme için bir kesik mevcut değil.

Apple’ın iPhone SE 4’ü önümüzdeki bahar aylarında yaklaşık 500 dolar fiyatla piyasaya sürmesi bekleniyor. Yeni iPhone’da muhtemelen yeni bir 6.1 inç OLED ekran, USB-C bağlantı noktası, yeni bir 48MP kamera, Face ID ve daha birçok özellik bulunacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz