Ana Sayfa Apple Apple’ın akıllı gözlükleri bu tarihte çıkacak!

Apple’ın akıllı gözlükleri bu tarihte çıkacak!

0

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre Apple, görme tabanlı birkaç ürün üzerinde daha çalışıyor. Meta’nın Ray-Ban ile olan işbirliğine benzer akıllı gözlüklerin yanı sıra kameralı AirPods’lar da bekliyoruz. Bu ürünler, eğer çıkacak olurlarsa, en erken 2027’den önce piyasaya sürülmeyecek. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple’ın akıllı gözlükleri bu tarihte çıkabilir

Habere göre Apple, Apple Vision Pro‘nun görsel zekasına yaptığı milyarlarca dolarlık Ar-Ge yatırımının bir kısmını, teknolojiyi daha fazla ürüne taşıyarak kurtarmak istiyor. Bunu zaten iPhone 16’nın kamera kontrolünün yanı sıra görsel zeka duyurusuyla görmüştük ve Apple’ın bir sonraki adımı da bunu bir gözlük formuna getirmek olacak gibi görünüyor.

Apple'ın akıllı gözlükleri bu tarihte çıkabilir.

Gözlükler, ekranlı tam teşekküllü AR gözlükleri değil, daha ziyade dahili kameralar, hoparlörler ve mikrofonlar bulunan akıllı gözlükler olacak – oldukça popüler hale gelen Meta’nın Ray-Ban gözlüklerine benzer. Meta bu gözlükleri 299 dolara kadar düşük bir fiyata satıyor, ancak seçebileceğiniz daha pahalı çerçeveler de var.

İşte iPhone 16 Pro ile iPhone 14 Pro karşılaştırması!

Bunun yanı sıra şirket, daha önce de haberlerde yer alan kameralı AirPods’ları da planlamaya devam ediyor. Bunların neden gözlüklerden daha çekici bir ürün olacağı belli değil ve AirPods’ların dışa dönük kameralar için kötü bir ürün olacağı hissediliyor, ancak Apple yine de görsel zeka özellikleri için form faktörüyle deneyler yapmaya devam ediyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz