Ana Sayfa Apple İşte bu ay çıkması muhtemel Apple ürünleri!

İşte bu ay çıkması muhtemel Apple ürünleri!

0

Apple’ın heyecanla beklenen bir sonraki ürün tanıtım etkinliğinin bu ayın sonlarına doğru gerçekleşmesi bekleniyor. Etkinlikte tanıtılacak dört önemli ürünün 1 Kasım’da piyasaya sürülmesi öngörülüyor. Bu ürünlerden ilki, M4, M4 Pro ve M4 Max çiplerle güçlendirilecek olan yeni 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modelleri. Özellikle temel model MacBook Pro’nun, ilk kez 16 GB RAM ile gelmesi, Uzay Grisi renginde sunulması ve ekstra bir Thunderbolt bağlantı noktasına sahip olması bekleniyor.

Bu ay çıkması muhtemel Apple ürünleri

Bir diğer heyecan verici gelişme ise 14 yıl aradan sonra yeniden tasarlanan Mac mini ile yaşanacak. Çok daha küçük bir kasa tasarımına sahip olacak olan yeni Mac mini’de ilk kez ön bağlantı noktaları yer alacak. Ayrıca USB-A desteğinin kaldırılacağı ve en az 16 GB RAM’e sahip M4 ve M4 Pro çip seçenekleriyle sunulacağı belirtiliyor.

Bu ay çıkması muhtemel Apple ürünleri.
Bu ay çıkması muhtemel Apple ürünleri.

iMac de Ekim ayında küçük bir güncellemeyle karşımıza çıkacak. M3 çipinden M4 çipe geçiş yapılacak olan temel model iMac’te RAM kapasitesi de 8 GB’den 16 GB’a yükseltilecek. Bunun dışında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Apple’ın Avrupa Birliği düzenlemelerine uyum sağlamak için tüm ürünlerini USB-C’ye geçirmesi gerektiğinden, yeni Magic Keyboard, Magic Mouse ve Magic Trackpad modellerinde de USB-C girişine yer verilmesi sürpriz olmayacak.

İşte iPhone 16 Pro ile iPhone 14 Pro karşılaştırması!

Son olarak, üç yılı aşkın bir süredir beklenen iPad mini yenilemesi de gerçekleşmek üzere. iPad mini 7’de Apple Intelligence desteği sunan A18 yonga seti ve “jöle kaydırma” sorununu çözen yeni bir ekran yer alması bekleniyor. Ayrıca Apple Pencil Pro desteği ve 128 GB temel depolama alanıyla gelmesi de olası görünüyor. Apple’ın yaklaşan bu ürün lansmanı, teknoloji tutkunları için oldukça heyecan verici görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz