Ana Sayfa Apple BMW sahipleri, bu iOS uygulamasıyla sorun yaşıyor!

BMW sahipleri, bu iOS uygulamasıyla sorun yaşıyor!

0

Geçen ay yayınlanan iOS 18 güncellemesi, bazı BMW sahiplerini oldukça can sıkıcı bir sorunla karşı karşıya bıraktı. Apple Destek Topluluğu ve BMW forumlarında yer alan mesajlara göre, iOS 18’e yükseltme yapan bazı BMW sahipleri, Apple Cüzdan uygulamasındaki paylaşılan araba anahtarlarıyla ilgili sorunlar yaşamaya başladı. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

BMW kullanıcıları, bu iOS uygulamasıyla sorun yaşıyor!

Bu sorundan etkilenen kullanıcılar, “pasif giriş” özelliğinin artık paylaşılan anahtarlar için çalışmadığını belirtiyor. Pasif giriş özelliği, uyumlu BMW modellerinde iPhone’unuz yanınızdayken aracınızı kilitleyip açmanıza ve hatta çalıştırmanıza olanak tanıyor. Sorun, sadece araba anahtarının paylaşıldığı ikincil kullanıcılar için geçerli görünüyor. Birincil kullanıcılar, pasif giriş özelliğini sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebiliyor.

Ne yazık ki sorun, geçtiğimiz hafta yayınlanan iOS 18.0.1 güncellemesiyle veya en son iOS 18.1 beta sürümüyle giderilmiş değil. Apple, henüz sorunun kaynağı ve olası çözümü hakkında resmi bir açıklama yapmadı. BMW sahipleri, Apple’ın sorunu bir sonraki iOS güncellemesiyle çözmesini umut ediyor.

iPhone 16 Pro Max ve Samsung Galaxy S24’ün kameraları karşılaştırıldı!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple firmasının yeni nesil ürünleri sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir elektronik cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz