Ana Sayfa Apple iPhone 17 Pro bu özellikle gelecek!

iPhone 17 Pro bu özellikle gelecek!

0

iPhone 16 ve iPhone 16 Plus’ın içindeki piller, 9V pil, USB-C şarj cihazı veya başka bir güç kaynağından gelen düşük voltajlı elektrik akımıyla gevşetilebilen yenilikçi bir yapıştırıcı türü kullanıyor. Bu değişiklik iPhone 16 Pro modellerinde uygulanmasa da, gelecek yıl çıkacak iPhone 17 Pro modellerinde olacağı söylentileri dolaşıyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

iPhone 17 Pro bu özellikle geliyor

Apple söylentileri konusunda isabetli ve isabetsiz tahminleri olan Majin Bu olarak bilinen sızıntı kaynağının bugün yayınladığı bir blog yazısına göre, elektrikli pil çıkarma işlemi, iPhone 17, geçici olarak iPhone 17 Air olarak adlandırılan iPhone 17, iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max olmak üzere gelecek yıl piyasaya sürülecek dört iPhone 17 modelinin tamamına genişletilecek.

Sızıntı kaynağı, dört farklı boyutta yeni yapıştırıcının bir fotoğrafını paylaştı; bunlar dört iPhone 17 modeline karşılık gelebilir. Bu arada, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max pillerinde, önceki birçok iPhone modelinde olduğu gibi, gerdirmeli yapıştırıcı çekme kulakçıkları bulunuyor. Henüz başka hiçbir kaynak bu söylentiyi doğrulamamış olsa da, elektrikli pil çıkarma işleminin dört iPhone 17 modelinin tamamına yayılması en azından makul bir olasılık gibi görünüyor. Apple’ın iPhone 17 serisini Eylül ayında tanıtması bekleniyor.

Daha büyük ekranlı iPhone ve Apple Watch almaya değer mi?

Majin Bu, iPhone 16 Pro modellerinin “Çöl Titanyumu” renk adını cihazlar piyasaya sürülmeden yedi ay önce doğru bir şekilde açıklamıştı, ancak geçen yıl iPad 11’in eli kulağında olduğuna dair bir söylenti de dahil olmak üzere bazı bilgileri yanlış çıkmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz