Ana Sayfa Apple Apple, Beats Pill için Kim Kardashian ile işbirliğine gidiyor!

Apple, Beats Pill için Kim Kardashian ile işbirliğine gidiyor!

0

Apple’ın ikonik taşınabilir hoparlörü Beats Pill, Haziran ayında uzun zamandır beklenen modern yükseltmelerle geri dönmüştü. Şimdi ise Beats, Kim Kardashian ile iş birliği yaparak tasarladığı iki yeni Beats Pill modeliyle karşımıza çıkıyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple, Beats Pill için Kim Kardashian ile işbirliğine gidecek

Bu, Apple ile Kim Kardashian’ın ilk iş birliği değil. İkili daha önce Beats Studio Pro kulaklıklar için özel bir koleksiyon üzerinde çalışmıştı. Kardashian, Beats Pill odaklı yeni ortaklıkları hakkında şunları söylüyor: “Beats ailemle tekrar bir araya geldiğim ve ikonik bir ürüne iki yeni renk getirdiğim için heyecanlıyım. Müzik, sabah spor salonundan yaratıcı beyin fırtınalarına kadar günlük hayatımın büyük bir parçası ve Beats Pill bunu çok daha güzel hale getiriyor.”

Apple, Beats Pill için Kim Kardashian ile işbirliğine gidecek.

Yeni Beats Pill, Açık Gri ve Koyu Gri olmak üzere iki yeni renk seçeneğiyle sunuluyor. Beats, yeni renklerin “hem işlevselliği hem de şıklığı göz önünde bulundurarak tasarlandığını” ve Beats Pill’in “hem mükemmel bir parti arkadaşı hem de her odaya uygun çarpıcı bir dekorasyon parçası” olduğunu belirtiyor.

iPhone SE 4’ün tasarımı hakkında yeni sızıntı!

Beats ayrıca, Kim Kardashian ve komedyen Ben Marshall’ın yer aldığı “Kim’s Pill Assistant” adlı yeni bir pazarlama kampanyası da başlattı. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple firmasının yeni nesil ürünleri sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir elektronik cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz