Ana Sayfa Apple Sevilen Apple TV+ yapımı Bad Monkey, yeni sezonuyla gelecek!

Sevilen Apple TV+ yapımı Bad Monkey, yeni sezonuyla gelecek!

0

Apple TV+’da yayınlanan Bad Monkey, ilk sezonuyla büyük beğeni topladı ve platformun listelerinde üst sıralarda yerini aldı. Dizinin yaratıcıları Bill Lawrence ve başrol oyuncusu Vince Vaughn, The Hollywood Reporter’a verdikleri röportajda dizinin geleceği hakkında umut verici açıklamalarda bulundular.

Sevilen Apple TV+ yapımı Bad Monkey, yeni sezonuyla geliyor

Carl Hiaasen’ın aynı adlı romanından uyarlanan Bad Monkey’nin tek sezona sahip bir hikaye anlatması bekleniyordu. Ancak Bill Lawrence, Hiaasen’ın bu romana “Razor Girl” adlı bir devam romanı yazdığını ve dizinin de bu devam romanını temel alabileceğini belirtti. Lawrence, “Carl, ana karakterleriyle ilgili olarak, bir adım ileri, iki adım geri gitme felsefesine inanıyor. Ancak bu kitap için ikinci bir kitap yazmak istedi, böylece Yancy’nin mutluluğa giden yolda kendi yoluna taş koymayan bir adam olma yolculuğunu görebilirdiniz.” dedi.

Sevilen Apple TV+ yapımı Bad Monkey, yeni sezonuyla geliyor.
Sevilen Apple TV+ yapımı Bad Monkey, yeni sezonuyla geliyor.

Röportajı yapan Max Gao’nun, “Diziyi kurma şekliniz, her sezon yeni bir gizemi ele alıp bu kahramanı çok uzun bir süre takip edebileceğinizi gösteriyor. Yancy’nin hayatını ne kadar süreyle keşfetmeyi planlıyorsunuz?” sorusuna ise Lawrence şu cevabı verdi:

Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

“Apple’a sunduğumda, bu karakterin üç sezonluk bir hikayesinin başlangıcını, ortasını ve sonunu ve kim olacağını ve nereye varacağını anlatmıştım ve onlar da buna çok olumlu yaklaştılar.” Yani, planlanan sadece bir ek sezon değil, iki ek sezon var. Bu iki sezonun da “Razor Girl” romanını temel alıp almayacağı veya tamamen yeni bir hikaye anlatılıp anlatılmayacağı henüz net değil.

Apple henüz diziyi resmi olarak yeni sezonlar için onaylamadı. Ancak dizinin başarısı göz önüne alındığında, bunun yakında gerçekleşmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Dahası, Lawrence’ın bir diğer popüler dizisi Ted Lasso da başlangıçta üç sezonluk planlanmıştı, ancak hayranların yoğun ilgisi üzerine 4. sezon onayını almıştı. Bad Monkey de benzer bir başarı yakalarsa, Yancy’nin maceralarının üç sezondan daha uzun sürebileceğini söyleyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz