Ana Sayfa Apple Popüler Apple TV+ yapımı, 4. sezonuyla geliyor!

Popüler Apple TV+ yapımı, 4. sezonuyla geliyor!

0

Son günlerde Apple TV+’da yayınlanan ve Bill Lawrence imzası taşıyan yapımların hayranlarını heyecanlandıran gelişmeler yaşandı. Öncelikle, psikoloji temalı komedi dizisi Shrinking’in yeni sezonu yayınlandıktan hemen sonra 3. sezon onayı alması izleyicileri sevindirdi. Ardından, yine Lawrence’ın yaratıcısı olduğu, Vince Vaughn’lu kara komedi dizisi Bad Monkey için de üç sezonluk bir planlama yapıldığı müjdesi geldi. Şimdi ise gözler, platformun en popüler yapımlarından biri olan Ted Lasso’ya çevrildi. Her ne kadar Apple TV+’dan resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, Ted Lasso’nun 4. sezon çekimlerinin başlama tarihiyle ilgili bilgiler sızmaya başladı.

Popüler Apple TV+ yapımı, 4. sezonuyla gelecek

Diziyle ilgili ilk ipucu, başrol oyuncularının sözleşmelerinin yeni sezon için yenilendiği haberiyle gelmişti. Ardından, sektörün güvenilir kaynaklarından Matt Belloni, kendi podcast programında yaptığı açıklamada, Ted Lasso’nun 4. sezon onayını aldığını ve hazırlıkların başladığını doğruladı. Tüm bu gelişmelerin ardından, dizinin merakla beklenen 4. sezon çekimlerinin 6 Ocak 2025 tarihinde başlayacağı bilgisi dedikodudan çıktı ve Magic Rays of Light podcast yayıncısı Sigmund Judge, bu bilginin doğruluğunu kendi kaynaklarına dayanarak teyit etti. Hatta bu tarih artık Film & Televizyon Endüstrisi Birliği’nin internet sitesinde de kamuoyuna açık bir şekilde yer alıyor.

Aslında Ted Lasso, başlangıçta üç sezonluk bir mini dizi olarak tasarlanmıştı. Ancak, yayınlandığı günden itibaren büyük beğeni toplayan, eleştirmenlerden tam not alan ve başrol oyuncusu Jason Sudeikis’e Altın Küre dahil pek çok ödül kazandıran dizi, beklenmedik bir şekilde fenomen haline geldi. Hem izleyicilerden hem de sektör içinden gelen “devam etmeli” baskısı o kadar arttı ki, yaratıcı ekip de diziye yeni bir soluk getirmenin yollarını aramaya başladı. Yaratıcı ekibin neredeyse tamamı Ted Lasso macerasına devam etmeye sıcak baksa da, son karar dizinin yaratıcılarından biri ve başrol oyuncusu olan Jason Sudeikis’e aitti. Sonunda Sudeikis’in de projeye onay vermesiyle birlikte, 4. sezon hazırlıkları hız kazandı.

iPhone SE 4, bu yenilikle karşımıza çıkacak!

Apple TV+’ın, diziye devam etme kararını ne zaman resmi olarak açıklayacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak, şirketin Ekim ayında düzenlemeyi planladığı bir etkinlik, bu duyurunun yapılması için oldukça uygun bir platform olabilir. Bakalım Apple TV+, Ted Lasso hayranlarını daha fazla merakta bırakmadan, bu güzel haberi resmen açıklayacak mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz