Ana Sayfa Apple Powerbeats Pro resmen satıştan kalkıyor!

Powerbeats Pro resmen satıştan kalkıyor!

0

Apple, popüler kulaklık modeli Powerbeats Pro’nun fişini çektiğini duyurdu. Artık hem Apple Store’da hem de Beats’in kendi web sitesinde satışta olmayan kulaklıklar, yerini önümüzdeki yıl tanıtılacak yepyeni bir modele bırakmaya hazırlanıyor. Bu ani kararın arkasında yatan sebepler henüz net olarak bilinmiyor. Kulaklıkların 2019 yılında piyasaya sürüldüğünü göz önünde bulundurursak, Apple’ın bazı eski model bileşenlerini üretmekte zorlandığı veya Beats’in mevcut modern seçeneklerinin satışlarını artırmak istediği tahmin ediliyor.

Powerbeats Pro resmi olarak satıştan kalkacak

Eğer hala Powerbeats Pro satın almak istiyorsanız, Amazon gibi online platformlarda sınırlı sayıda ve indirimli olarak bulabilmeniz mümkün. Ancak stoklar tükendikten sonra, Apple’ın 2025 yılında çıkaracağı yeni Powerbeats Pro modelini beklemeniz gerekecek.

Peki, merakla beklenen Powerbeats Pro 2 bizlere neler sunacak? Geçtiğimiz ay Beats, ünlü beyzbol yıldızı Shohei Ohtani ile yaptığı iş birliğiyle yeni modelin tasarımının ilk detaylarını paylaşmıştı. 2025 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen yeni modelde dikkat çeken yenilik ise yeni bir kalp atış hızı sensörünün eklenmiş olması. Bu sayede Powerbeats Pro 2, spor ve sağlık odaklı kullanıcılar için çok daha işlevsel bir hale gelecek. Hatta aynı kalp atış hızı sensörünün, önümüzdeki yıl çıkacak AirPods Pro 3 modelinde de kullanılması bekleniyor.

Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

Orijinal Powerbeats Pro’nun üzerinden uzun zaman geçtiği düşünülürse, 2. versiyonunda Apple’ın kendi özelleştirilmiş işlemcisini kullanarak Android ve iPhone ile çok daha uyumlu hale getirilmiş bir model görmeyi bekleyebiliriz. Hatta Find My desteği ve tek dokunuşla eşleştirme gibi özellikler de yeni modelde karşımıza çıkabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz