Ana Sayfa Apple visionOS 2.1 beta 6 resmen yayınlandı!

visionOS 2.1 beta 6 resmen yayınlandı!

0

Apple, Vision Pro kullanıcılarını bu hafta ikinci kez sevindirerek visionOS 2.1’in altıncı beta sürümünü yayınladı. Bu sürüm, pazartesi günü yayınlanan beta 5’in hemen ardından gelmesiyle dikkat çekiyor. Geliştiricilere yönelik bu hızlı güncelleme temposu, Apple’ın Vision Pro deneyimini mükemmelleştirmek için yoğun bir çaba sarf ettiğini gösteriyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

visionOS 2.1 beta 6 resmi olarak yayına girdi

Vision Pro’nun yazılımının bir sonraki büyük güncellemesi olan visionOS 2.1’in, bu ay sonlarında, tahminen 28 Ekim’de iOS 18.1 ile birlikte tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. VisionOS 2, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde iyileştiren özellikler getirmişti. Ancak şu ana kadar yapılan gözlemler, 2.1 sürümünün daha çok ince ayarlar ve iyileştirmeler üzerine odaklandığını, çarpıcı yeni özelliklerden yoksun olduğunu gösteriyor.

Bugün yayınlanan beta sürümünün, Apple’ın yaklaşan lansman öncesinde son rötuşları yaptığı ve hata düzeltmeleri ile performans iyileştirmeleri üzerinde yoğunlaştığı düşünülüyor. Öte yandan, 2024 yılı sona ermeden önce Vision Pro kullanıcılarını heyecanlandıran bir gelişme yaşanacak. Sevilen Mac Sanal Ekran özelliği, kapsamlı ve güçlü geliştirmelerle daha da kullanışlı hale gelecek. Ancak bu yenilikleri deneyimlemek için Aralık ayında yayınlanması planlanan visionOS 2.2’yi beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

Siz de Vision Pro kullanıcısıysanız ve visionOS 2.1 beta 6’yı yüklediyseniz, keşfettiğiniz yeni özellikleri bizimle yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz