Ana Sayfa Apple İşte en önemli iOS 18.1 yenilikleri!

İşte en önemli iOS 18.1 yenilikleri!

0

iOS 18.1, iPhone kullanıcılarına Apple Intelligence özelliklerinin yanı sıra başka yenilikler de sunuyor. Apple’ın iPhone’daki NFC çipini üçüncü parti uygulamalara açması, bu güncellemenin en dikkat çekici değişikliklerinden biri. Bu sayede geliştiriciler, Apple Pay ve Wallet dışında da temasız ödeme ve diğer NFC tabanlı özellikleri kullanabilecekler. Öğrenci kimlikleri, mağaza sadakat kartları ve otel anahtarları gibi çeşitli uygulamalar için bu NFC entegrasyonu mümkün olacak.

En önemli iOS 18.1 yenilikleri

iOS 18.1 ayrıca Kontrol Merkezi’nde bazı iyileştirmeler yapıyor. Kullanıcılar artık tüm bağlantı seçeneklerine daha hızlı erişebiliyor ve Kontrol Merkezi’ni fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneği de eklendi. Bu güncellemeyle birlikte iPhone Yansıtma özelliği de gelişti. Artık iPhone ve Mac arasında dosyalar, sürükle-bırak yöntemiyle kablosuz olarak taşınabiliyor.

En önemli iOS 18.1 yenilikleri.

iPhone 16 kullanıcıları için kamera kontrolünde de yenilikler var. Artık selfie kamerasına geçmek için yeni bir kaydırma hareketi kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra, iPhone XS ve daha yeni cihazlar için arama kaydetme ve otomatik transkript özelliği de geliyor. Bu özellik, aramaların kaydedilmesini ve ardından konuşmaların metin haline getirilmesini sağlıyor.

Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

Son olarak, Apple Music ve TikTok entegrasyonu ile kullanıcılar, müzikleri TikTok’ta kolayca paylaşabiliyor. TikTok, paylaşılan müziği otomatik olarak gönderiye ekleyerek diğer kullanıcıların bu müziği duyabilmesini sağlıyor. iOS 18.1’in, 28 Ekim’de genel kullanıma sunulması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz